Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο γνωστός γιατρός που πυροβολήθηκε από την πρώην σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του στο Χαλάνδρι. Ο δικηγόρος του γιατρού, Αλέξανδρος Αλέξανδράκης μίλησε ζωντανά στο LIVE NEWS για την κατάσταση της υγείας του οφθαλμίατρου, υπογραμμίζοντας πως η κατηγορούμενη ήταν ένα διαταραγμένο άτομο που συνεχώς παραβίαζε τα ασφαλιστικά μέτρα.

Οι σφαίρες έχουν προκαλέσει ζημιά

Ο δικηγόρος ανέφερε πως ο άτυχος γιατρός είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο οι σφαίρες έχουν δημιουργήσει ζημιά. «Έχω χαρακτηρίσει την σχέση τους κόλαση, έτσι όπως την έχω βιώσει εδώ και 13 χρόνια. Πρόκειται για ένα σατανικό άτομο, είχε εμμονές, φαντασιώσεις, ζούσε με ψευδαισθήσεις. Ο γιατρός αναγνώρισε το σφάλμα του και από δω και πέρα ήταν υπεύθυνος για το παιδί του. Πήρε την επιμέλειά του, δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο», δήλωσε αρχικά.

«Είχαμε πάρει δικαστική απόφαση για αφαλιστικά μέτρα, αυτή η γυναίκα δεν έπρεπε να τον πλησιάζει στα 100 μέτρα. Αυτό το άτομο δεν καταλάβαινε τίποτα, έκανε τα πάντα για να εξυπηρετήσει τα συμφεροντα της», τόνισε ο κ. Αλεξανδράκης.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του γιατρού