Αυτοβούλως και χωρίς τη συνοδεία δικηγόρου παραδόθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας ο 39χρονος που σκότωσε την 75χρονη νονά του, στο Βόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας TheNewspaper.gr, στις πρώτες του κουβέντες στους αστυνομικούς υποστήριξε ότι δεν ήταν ο εαυτός του κατά την ώρα του εγκλήματος αλλά δεν προχώρησε σε καμία δήλωση μεταμέλειας για την φρικαλέα πράξη του.

Ακόμη, υποστήριξε ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών τη στιγμή της δολοφονίας. Ο δράστης παρέδωσε και μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε υπολείμματα λευκής ουσίας.

«Είχα κάνει χρήση κοκαΐνης όταν πήγα στο σπίτι της νονάς μου. Ζήτησα 2.000 ευρώ και της είπα ότι τα είχα ανάγκη. Εκείνη δεν ήθελε να μου τα δώσει. Τσακωθήκαμε άσχημα. Εγώ ήμουν υπό την επήρεια της κοκαΐνης και δεν ήξερα τι έκανα. Άρπαξα το μαχαίρι και άρχισα να την χτυπάω» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, όπως αναφέρει το CNN.

Επιπλέον, ανέφερε πως σκότωσε την 75χρονη γυναίκα μέσα στο διαμέρισμά της, στη συνέχεια την κατέβασε στο υπόγειο και μετά επέστρεψε στο σπίτι για να καθαρίσει με την ησυχία του τα αίματα αλλά και τα ίχνη του.

Ο 39χρονος κρατείται καθώς εις βάρος του υπάρχει ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία ,ενώ το πρωί της Τρίτης θα οδηγηθεί ενώπιον του Ανακριτή στα δικαστήρια του Βόλου.

Πηγή: magnesianews.gr

Με 42 μαχαιριές δολοφόνησε την 75χρονη

Σημειώνεται πως νωρίτερα, είχε βγει στο φως η ιατροδικαστική έκθεση για την άτυχη ηλικιωμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε στη σορό της άτυχης γυναίκας 42 μαχαιριές σε πρόσωπο, θώρακα, καρδιά και κοιλιακή χώρα, με τα περισσότερα χτυπήματα να πλήττουν ζωτικά όργανα. Και σαν να μην έφταναν αυτά, μετά τη δολοφονία, ο δράστης τύλιξε τη γυναίκα σε κλινοσκεπάσματα και τη μετέφερε στο υπόγειο της πολυκατοικίας, όπου και εντοπίστηκε η σορός της.

Με βάση τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί δεν διαπίστωσαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα του θύματος, ενώ βρέθηκαν κηλίδες αίματος και στον όροφο, αλλά και στη σκάλα που οδηγεί στο υπόγειο όπου βρέθηκε νεκρή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα της δολοφονίας της 75χρονης μέσα στο διαμέρισμα βρίσκονταν και ο 46χρονος γιος της που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο 39χρονος, ενώ σκότωσε τη νονά του, συνέχισε τη ζωή του σαν να μην συμβαίνει κάτι. Πήγε για ύπνο ενώ την ημέρα που αποκαλύφθηκε το έγκλημα αγόραζε τρόφιμα και άλλαξε και τη φωτογραφία στο εξώφυλλο στο Facebook στον προσωπικό του λογαριασμό.

Σημειώνεται πως ο 39χρονος είναι παλιός γνώριμος στις αρχές. Το 2015 είχε κατηγορηθεί για εμπρησμό σε καφετέρια στο Βόλο. Μάλιστα, το δικαστήριο του επέβαλε την ποινή των 3,5 ετών φυλάκιση.

Σε λίγες ημέρες, στις 16 Νοεμβρίου, θα καθόταν και πάλι στο εδώλιο του κατηγορουμένου, καθώς η υπόθεση θα εκδικαζόταν σε δεύτερο βαθμό.

Η αποθήκη της φρίκης

Η κάμερα του MEGA βρέθηκε στο σημείο όπου ο 39χρονος δολοφόνος μετέφερε και έκρυψε την σορό της 75χρονης το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης. Τότε είχε φροντίσει να τυλίξει το άψυχο σώμα της με σεντόνια και κουβέρτες, βάζοντας ταυτόχρονα στα ποδιά πλαστικές σακουλές και στο πρόσωπο του θύματος μονωτική ταινία.

Ο 39χρονος, πατέρας δύο παιδιών, την σκότωσε, επειδή η νονά του δεν του έδωσε 2.000 ευρώ, ποσό το οποίο της είχε ζητήσει.

Οι γείτονές της 75χρονης είναι σοκαρισμένοι, παρακολουθούν τις εξελίξεις και μιλούν για μια γυναικά που φρόντιζε τον γιο της που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας χωρίς ποτέ να απασχολήσει με την συμπεριφορά της