Η βανίλια chantilly και ένας μικροσκοπικός κόκκος από ολόχρυση meringue μαζί με rasberries και την υπογραφή του διάσημου σεφ Pascal Hainigue έκαναν το πιάτο να μοιάζει με εκπληκτική εικαστική δημιουργία.

Ο κολεξιονέρ Γκαλάτσι-Γκαλάτσι απολαμβάνει πάντα ένα high afternoon tea συνοδεία γαλλικής, συλλεκτικής σαμπάνιας στα σαλόνια του «Le Bristol» στο Παρίσι.

Η Ελσα Σκιαπαρέλι, θεία του πρώην top model και παντοτινής ντίβας του διεθνούς τζετ-σετ Μαρίζα Μπέρενσον, αν και Ιταλίδα, συνήθιζε να παίρνει το απογευματινό της τσάι στο εμβληματικό ξενοδοχείο στην Πόλη του Φωτός. Τα εδέσματα μάλιστα που συνόδευαν την αγαπημένη της συνήθεια, σε εκτυφλωτικά χρώματα και σχήματα που θύμιζαν λιλιπούτεια γλυπτά μέσα στα πορσελάνινα πιάτα, της χάρισαν έμπνευση για ένα από τα δημοφιλέστερα καπέλα που συνόδεψαν τα ρούχα των κολεξιόν της.

Οι κληρονόμοι της Σκιαπαρέλι έκαναν δυναμικό comeback, εκτοξεύοντας τώρα τις πωλήσεις του ιστορικού οίκου, τα rasberries όμως, οι βανίλιες και οι μαρέγκες, που κινούνται χρωματικά από το απαλό κίτρινο μέχρι το χρυσό, τα «σπάνε» μεταξύ των σαουδάραβων και ρώσων μεγιστάνων του πλούτου.