Το είχε υποσχεθεί και το έκανε πράξη. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, πριμοδότησε την εθνική ομάδα πόλο για τη σπουδαία πορεία που έκανε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό για την 9η αγωνιστική της Superleague (1-0), συναντήθηκε με τον Θοδωρή Βλάχο και τους παίκτες της εθνικής ομάδας ανδρών και τους παρέδωσε την επιταγή των 100.000 ευρώ.

Τα άλλα 100.000 ευρώ από τα 200.000 ευρώ που είχε ανακοινώσει τον περασμένο Αύγουστο ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα δοθούν απευθείας στους πυρόπληκτους, όπως επιθυμούν οι Θοδωρής Βλάχος και οι παίκτες του. Οι διεθνείς δείχνουν την αλληλεγγύη τους στους συνανθρώπους μας που βίωσαν δύσκολες στιγμές το περασμένο καλοκαίρι. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με μια σπουδαία πράξη πριμοδότησε την Εθνική ομάδα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον ηγέτη του Ολυμπιακού να αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή του στο ελληνικό πόλο και την γαλανόλευκη.

Από την πλευρά τους οι παίκτες και ο προπονητής της Εθνικής ομάδας έκαναν δώρο στον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών ένα σκουφάκι που είχε πάνω του το νούμερο «10», όπως επίσης και μια μπάλα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με τις υπογραφές τους. Ο Θοδωρής Βλάχος και οι παίκτες του γέμισαν με περηφάνια όλη τη χώρα, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τους επιβραβεύει για τη σπουδαία πορεία που έκαναν στο Τόκιο.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες: