Στον «αέρα» βρίσκεται ο αγώνας του Βόλου με τον Άρη! Η αναμέτρηση διακόπηκε στο 13ο λεπτό με τον διαιτητή Καραντώνη να φεύγει για τα αποδυτήρια καθώς προηγήθηκαν σοβαρά επεισόδια τόσο έξω από το γήπεδο, όσο στις κερκίδες αλλά και στον αγωνιστικό χώρο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων!

H ατμόσφαιρα ήταν έκρυθμη πριν καν ξεκινήσει το ματς καθώς τα επεισόδια ξεκίνησαν έξω από το Πανθεσσαλικό με την αστυνομία να προχωρήσει σε ρίψη δακρυγόνων προς την πλευρά που βρίσκονταν οπαδοί του Άρη που μάλιστα όπως υποστηρίζεται είχαν κανονικά εισιτήρια στα χέρια τους. Από την άλλη πλευρά, αυτή της διοίκησης του Βόλου γίνεται λόγος για εισβολή των οπαδών του Άρη μέσα στο γήπεδο και επεισόδια και στις κερκίδες.

Η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική και σύντομα, τα δακρυγόνα που έριξε η αστυνομία σύμφωνα και με όσα μετέδωσε και η COSMOTE TV που καλύπτει την αναμέτρηση έκαναν την κατάσταση ανυπόφορη. Την ώρα πάντως που τα επεισόδια άρχισαν να παίρνουν έκταση ακόμη και στις κερκίδες του γηπέδου η κατάσταση ξέφυγε και στον αγωνιστικό χώρο με τους ποδοσφαιριστές να γίνονται… μποξέρ!

Η σύρραξη δίπλα στους πάγκους ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων οδήγησε στην απόφαση του Καραντώνη να στείλει τις ομάδες στα αποδυτήρια και να οδηγηθούμε στην διακοπή που ακόμη δεν είναι οριστική.

Ο Βόλος επιθυμεί την οριστική διακοπή του γηπέδου όμως αυτό θα το αποφασίσει ο διαιτητής την ώρα πάντως που η κατάσταση δείχνει να έχει ηρεμήσει πλέον στο Πανθεσσαλικό. Η εικόνα δείχνει πως πάμε για επανέναρξη.