Μια μαγική βραδιά περιμένει τους τηλεθεατές αυτό το Σαββατόβραδο καθώς το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχεται τον Γιώργο Νταλάρα

Η αγαπημένη συνήθεια που έκανε μια παρέα κοινό και καλλιτέχνες τις δύσκολες στιγμές της καραντίνας συνεχίζει και φέτος να φιλοξενεί σπουδαίους τραγουδιστές και χαρίζει μοναδικές στιγμές στους τηλεθεατές του MEGA.

Ο κορυφαίος ερμηνευτής με τη σπουδαία πορεία στο ελληνικό πεντάγραμμο, μυθικές συνεργασίες και διεθνή παρουσία, έχει ετοιμάσει για τους τηλεθεατές του MEGA ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι με ανεπανάληπτες επιτυχίες.

Μια από αυτές, το εμβληματικό τραγούδι του Σταύρου Κουγιουμτζή «O χειμώνας φεύγει βαρύς» επέλεξε ο Γιώργος Νταλάρας για το μουσικό ξεκίνημα της εκπομπής.

Το σπουδαίο λαϊκό τραγούδι έρχεται από το μακρινό 1968 και είναι από αυτά που ο συνθέτης αγαπούσε πολύ.

Η Μαρινέλλα έχει αποκαλύψει ότι αυτό το κομμάτι με τη φωνή του Γιώργου Νταλάρα ήταν που την έκανε να του προτείνει συνεργασία.

«Τον Γιώργο τον άκουσα στο ραδιόφωνο να λέει «Ο ουρανός πέφτει βαρύς». Ήμουν στ’ αυτοκίνητο. Έκανα αμέσως στροφή και πήγα στην εταιρεία, στον Μάτσα. «Ποιος είναι αυτός, μ’ αρέσει πώς τραγουδάει» του είπα. «Ένας νεαρός, καινούργιος» μου απάντησε. Λέω, τότε, «Ρώτησέ τον. Εγώ θα κάνω ένα πρόγραμμα στο STORK, θέλει να ‘ρθει μαζί μου;»» περιγράφει η Μαρινέλλα σε κοινή τους συνέντευξη.
«Και πραγματικά, ήρθε ο Γιώργος σπίτι μου. Μου χτύπησε το κουδούνι: «Είμαι ο Γιώργος Νταλάρας, ξέρετε, από τον κ. Μάτσα». «Έλα μέσα, έλα μέσα» του έγνεψα. Τον αγκάλιασα, τον φίλησα. Είχα στ’ αφτιά μου το ιδιότροπο στυλ τραγουδίσματος που είχε, την περίεργη φωνή του. Ήταν κάπως συγκρατημένος, λίγο δειλός. Ε, για ‘κείνον βλέπεις ήμουν η Μαρινέλλα. Μετά γίναμε πολύ φίλοι. Όμως, νομίζω, στις γνωριμίες μετρά πολύ η πρώτη επαφή. Μου έκανε εντύπωση πως τα μάτια του ήταν τόσο… διαπεραστικά, αν και είχαν ζωγραφισμένη μια απορία σαν να μου ‘λέγε: «Εμένα φώναξες να ‘ρθω σπίτι σου, είσαι σίγουρη; Ή πρόκειται γι’ άλλον;». Όταν τον γνώρισα κατάλαβα πως ήταν, στ’ αλήθεια, μεγάλο ταλέντο…». είχε αναφέρει η μεγάλη ερμηνεύτρια.

Στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα θα τραγουδήσουν η Μελίνα Ασλανίδου, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Χρήστος Μάστροας, η Μαρίζα Ρίζου, ο Μπάμπης Στόκας και η Ασπασία Στρατηγού.