Ο παλαίμαχος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ανέφερε ότι οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν δίνουν του 100%, καθώς βασίζονται στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσεγγίσει τη Μάντσεστερ Σίτι με τον ίδιο τρόπο που έκανε με τη Λίβερπουλ, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.

Ελπίζω και πιστεύω ότι δεν θα είναι έτσι, διαφορετικά θα είναι διπλά αμήχανο και κάτι τέτοιο θα έδειχνε πως ο Όλε δεν έμαθε τίποτα από τη Λίβερπουλ, γεγονός που δεν πρέπει να συμβεί.

Πρέπει να μάθουν από αυτή την ήττα και να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να παίξουν με τον τρόπο που οδηγεί στη νίκη», ανέφερε αρχικά ο Βούλγαρος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο το έκανε αυτό σε όλη του την καριέρα, το να καλύπτει δηλαδή κατά καιρούς τους συμπαίκτες του όταν η ομάδα δεν τα πάει καλά. Αλλά δεν μπορεί να το κάνει συνέχεια. Μερικές φορές πρέπει να εμφανιστούν κάποιοι άλλοι και να πουν: «Ξεκουράσου, θα το πάρω πάνω μου».

Δυσκολεύονται να έχουν τη σωστή στάση στα παιχνίδια. Όλοι πρέπει να δουλέψουν σκληρά, να μην βασίζονται στον σταρ και να λένε: «Θα δώσω το 60%, γιατί ξέρω ότι ο Ρονάλντο είναι εκεί.». Δεν μπορείς να βασίζεσαι πάντα σε αυτόν».