Με ανατροπή ο Ολυμπιακός Β’ επικράτησε με 3-1 του ΠΑΟΚ Β’ στο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής της Super League 2, με την ομάδα του Ιμπαγάσα να παίρνει τη νίκη και να εκκινεί εντυπωσιακά το νέο πρωτάθλημα.

Μια σπουδαία νίκη για τους Ερυθρόλευκους, σε ένα ματς διαφήμιση για τη Super League 2, με τον Ολυμπιακό Β’ να δείχνει εξαιρετικά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο και να φτάνει σε μια επιβλητική επικράτηση. Μοναδική παραφωνία η διαιτησία του Χρήστου Βεργέτη, με τον ρέφερι από την Αρκαδία να τα κάνει… μαντάρα. Ο Πελοποννήσιος διαιτητής άφησε τα σκληρά μαρκαρίσματα, με αποκορύφωμα το χτύπημα του Αποστολόπουλου στο 83’.

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ Β’ χτύπησε τον Μαρίνο, σε ένα μαρκάρισμα για κόκκινη κάρτα. Ο Χρήστος Βεργέτης, ωστόσο, δεν απέβαλε τον μπακ του Δικεφάλου ως όφειλε για το πολύ δυνατό μαρκάρισμα που έκανε στον άσο του Ολυμπιακού, αλλά του έδωσε κίτρινη κάρτα.

Αυτό το μαρκάρισμα ήταν το αποκορύφωμα, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ Β’ να παίζουν πολύ σκληρά και αρκετές φορές αντιαθλητικά, χωρίς όμως να τιμωρηθούν από τον ρέφερι της αναμέτρησης, Χρήστο Βεργέτη. Αραγε η διαιτησία του Πελοποννήσιου ήταν ένα μήνυμα της… εξυγίανσης ή απλά ήταν μια κακή διαιτησία; Σε ένα πρωτάθλημα που στήθηκε εξ ολοκλήρου από την αρχή, είναι εκ των ουκ άνευ ότι πρέπει να βελτιωθεί και η διαιτησία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στη Super League 2 δεν υπάρχει VAR ως εκ τούτου οι αποφάσεις των διαιτητών και των βοηθών είναι πολύ σημαντικές, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να διορθωθούν τα λάθη. Όπως αυτό που έγινε από τον Βεργέτη στο σημερινό παιχνίδι. Είναι απορίας άξιο γιατί δεν έδωσε την κόκκινη κάρτα, παρότι είδε το σκληρό μαρκάρισμα που έκανε ο Αποστολόπουλος στον Μαρίνο, όταν το σκορ στο 2-1 για τον Ολυμπιακό Β’.