Νεκρή από τις 17 Σεπτεμβρίου, όταν και εξαφανίστηκε, φαίνεται πως ήταν η Σοφία Αρχιμανδρίτου, η οποία αγνοούνταν εδώ και 49 ημέρες.

Την σοκαριστική αποκάλυψη έκανε στον «αέρα» της εκπομπής της «Φως στο Τούνελ» στο MEGA, η Αγγελική Νικολούλη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η άτυχη ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε νεκρή από το Λιμενικό Σώμα στη θαλάσσια περιοχή του Φλοίσβου, κοντά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, το βράδυ της ημέρας που έφυγε από το σπίτι της -αφήνοντας πίσω της το κινητό της τηλέφωνο και τα κλειδιά της.

Η τραγωδία πίσω από την εξαφάνιση της Σοφίας Αρχιμανδρίτου

Η Σοφία Αρχιμανδρίτου ήταν μια καλοσυνάτη και ήσυχη γυναίκα που δεν το έβαζε κάτω, παρά τις δυσκολίες επιβίωσης που αντιμετώπιζε. Η οικογένεια της είχε ξεκληριστεί. Πρόσφατα έφυγαν από τη ζωή ο σύζυγός της και ο μοναχογιός και στήριγμα της, ένα παλικάρι 32 χρόνων.

Κατέληξε να ζει εντελώς μόνη. Πλήρωνε το ενοίκιο από την πενιχρή σύνταξη που λάμβανε ενώ αγόραζε τρόφιμα με τα λιγοστά χρήματα που κέρδιζε δουλεύοντας περιστασιακά ως οικιακή βοηθός. Δεν ήταν λίγες οι φορές που βρέθηκε στο συσσίτιο του Αγίου Σπυρίδωνα για ένα πιάτο φαΐ.

Όταν οι γείτονές της αλλά και η γυναίκα που της πρόσφερε εργασία διαπίστωσαν την περίεργη απουσία της, ενημέρωσαν τις Αρχές…

Μέσα σε όλα αυτά και ενώ οι φίλοι και γνωστοί της την αναζητούσαν, ένα ακόμη τραγικό παιχνίδι της μοίρας. Η μοναδική συγγενής που είχε, η αδελφή της που νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα σε νοσοκομείο, έφυγε από τη ζωή καθώς η υγεία της επιδεινώθηκε ραγδαία. Η Σοφία Αρχιμανδρίτου ήταν η μόνη που την φρόντιζε…