Αντίστροφα για το αποψινό σπουδαίο παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (19:45), για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League μετρούν άπαντες στον Ολυμπιακό.

Στην αναμέτρηση με τη γερμανική ομάδα ο Πέδρο Μαρτίνς παρατάσσει την ομάδα του μεγάλου λιμανιού με 4-3-3, έχοντας τον Βατσλίκ μπροστά από την εστία και τους Λαλά, Παπασταθόπουλο, Μπα και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας.

Οι Εμβιλά και Καμαρά θα είναι στα χαφ, με τον Αγκιμπού λίγο πιο μπροστά. Οι Μασούρας και Ονιεκούρου θα είναι στα δύο άκρα, με τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Συνοπτικά η 11άδα: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά, Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά, Ονιεκούρου, Ελ Αραμπί.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Καραργύρης, Τζολάκης, Μπουχαλάκης, Κούντε, Ρόνι Λόπες, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Αβραάμ και Σουρλής.

Οι Ερυθρόλευκοι, με τον κόσμο στο πλευρό τους, θέλουν να πάρουν τη νίκη που θα τους φέρει στην κορυφή του ομίλου και στο +2 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη θέση οδηγεί απευθείας στους «16» του Europa League.

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, αλλά και για τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος στο αποψινό ματς συμπληρώνει 50 ευρωπαϊκούς αγώνες στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.