Έναν ακόμη… τελικό, θα δώσει αύριο ο Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο επιθετικός των ερυθρολεύκων Γιουσέφ Ελ Αραμπί ανέφερε πως η Άιντραχτ είναι μία πολύ δύσκολη ομάδα, μίλησε για την πολύ καλή συνεργασία του με τον Τικίνιο, ενώ πρόσθεσε πως η ομάδα θα δώσει τα πάντα για να φτάσει στη νίκη και να επιστρέψει στην πρώτη θέση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη συνεργασία του με τον Τικίνιο: «Όλα αυτά αφορούν τον προπονητή. Αυτός ξέρει καλύτερα. Εγώ πιστεύω ότι η ομάδα είναι πιο δυνατή όταν παίζει με δύο επιθετικούς. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι στις αποφάσεις του προπονητή, ώστε η ομάδα να είναι καλύτερη».

Για το γεγονός ότι μπορεί να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη για τον Ολυμπιακό: «Σημερα το έμαθα. Δεν το ηξέρα. Το πιο σημαντικό για τον επιθετικό είναι να σκοράρει. Όταν βάζω γκολ θέλω να συνοδεύεται με νίκη. Πιο σημαντικό είναι για μένα αύριο να κερδίσουμε και γιατί όχι να σκοράρω».

Για το εάν το αυριανό παιχνίδι είναι ένας τελικός: «Όλα τα παιχνίδια τα αντιμετωπίζω σαν τελικούς. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε τη συγκομιδή βαθμών. Είναι σημαντικό μέσα στην έδρα μας να παίρνουμε βαθμούς. Θέλουμε την πρώτη θέση. Θέλουμε να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Η Άιντραχτ είναι η ομάδα που μας δυσκόλεψε περισσότερο. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή.

Για το εάν το αυριανό παιχνίδι είναι από αυτά που τον κάνουν να θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό: «Είναι πολύ σημαντικό το αυριανό παιχνίδι. Είναι πολύ μεγάλο και σημαντικό για εμάς. Βλέπω όλα τα παιχνίδια ως σημαντικά. Αυριο πρέπει να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Μας αξίζει να πάμε μακριά. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να πάρουμε τη νίκη».