Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Πασχάλης Τσαρούχας, με τον γνωστό ηθοποιό, παρότι είναι δηλωμένος οπαδός της ΑΕΚ, να αποθεώνει την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς και να υποκλίνεται στον Γιαν Εμβιλά. «Είναι άλλη κλάση ο Ολυμπιακός», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Είναι τεράστιο εργαλείο να έχεις έναν τέτοιον παίκτη σαν τον Εμβιλά».

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά η «Γη της Ελιάς» στη «Super Μπάλα» του MEGA.

«Ο Ολυμπιακός πλεονεκτεί παντού. Έχει νέα παιδιά, έχει Έλληνες, έχει ξένους. Έχει τη δυνατότητα να αγοράζει παίκτες όχι από το πάνω – πάνω ράφι, αλλά πολύ καλούς. Για παράδειγμα σου λέω πως εμένα από την ΑΕΚ μου λείπει ένας Εμβιλά. Είναι τεράστιο εργαλείο να έχεις έναν τέτοιον παίκτη σαν τον Εμβιλά. Πολύ μυαλό. Δεν είναι μόνο τρέξιμο το ποδόσφαιρο, είναι και μυαλό.

Είναι άλλη κλάση ο Ολυμπιακός. Τον βλέπεις να παίζει και βλέπεις ότι είναι μεγάλο το γήπεδο. Βλέπεις απλωμένες τις γραμμές, υπάρχει χώρος να γίνει παιχνίδι. Βλέπεις άλλες ομάδες και είναι λες και έχει μικρύνει το γήπεδο. Αυτοί οι παίκτες δεν ανέχονται ούτε στην προπόνηση να χάνουν. Είναι πολύ σημαντικό αυτό».

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την εκπομπή.