Τρεις ελληνικές ομάδες ρίχνονται στη μάχη όσον αφορά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με την καθεμία να ψάχνει τη νίκη για τους δικούς της λόγους.

Ο Προμηθέας βρίσκεται στη Γαλλία για να αντιμετωπίσει την Μπουρζ (21:00, NOVASPORTS PRIME) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Eurocup, με τους Πατρινούς να έχουν ξεκινήσει με δύο ήττες από τις ισπανικές ομάδες (Βαλένθια, Γκραν Κανάρια) και θέλουν να κάνουν «σεφτέ», όπως και οι αντίπαλοί τους που αγνοούν επίσης τη νίκη στη διοργάνωση.

Το Λαύριο θέλει να κάνει το 2Χ2 στο ΣΕΦ, ωστόσο θα έχει δύσκολο έργο, με τη Νίζνι να είναι ένα υψηλό εμπόδιο (19:30, COSMOTE SPORT 4). Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη έχει ρεκόρ 1-1 μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές της πρώτης φάσης του Basketball Champions League, κερδίζοντας την Ντιζόν και χάνοντας από τη Βαλένθια.

Ο Ιωνικός υποδέχεται τη Μονς για την 4η αγωνιστική του FIBA Europe Cup (19:00, ζωντανά από το κανάλι της FIBA στο youtube), προερχόμενος από δύο σερί απέναντι σε Σπόρτινγκ και Αντβέρπ και θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του με τους Βέλγους για να μπορεί να συνεχίσει να ελπίζει σε πρόκριση.