Με φυλάκιση 20 μηνών, κατά συγχώνευση, με τριετή αναστολή τιμώρησε το δικαστήριο στον 45χρονο καθηγητή ο οποίος κατηγορείται για την σεξουαλική παρενόχληση 12χρονης μαθήτριας σε Γυμνάσιο.

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για τα αδικήματα της κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, ωστόσο, του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.

Την καταδίκη του κατηγορουμένου ζήτησε η εισαγγελέας της έδρας, η οποία με βάση τα στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εξέφρασε την άποψη ότι ο κατηγορούμενος απυήθυνε χειρονομίες και προτάσεις που ανάγονται στη γενετήσια σφαίρα και πρόσβαλε την τιμή της μαθήτριας και ζήτησε την καταδίκη του για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια και την προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Στην απολογία του ο 45χρονος δήλωσε αθώος και υποστήριξε ότι το συγκεκριμένο περιστατικό που καταγγέλει η μαθήτρια δεν έλαβε ουδέποτε χώρα.

Είχε προηγηθεί η κατάθεση των γονέων της μαθήτριας , οι οποίοι αναφέρθηκαν στο περιστατικό με βάση όσα τους μετέφερε το παιδί τους, όπως και ο διευθυντής του σχολείου.