Δύο φωτογραφίες – ντοκουμέντα στην υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά παρουσίασε η εκπομπή «LIVE NEWS», με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «το Βήμα» και «τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, στην εκπομπή, οι εικόνες αποτυπώνουν το καλοστημένο σκηνικό ληστείας στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, που έστησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και αποτέλεσαν τη «βιτρίνα» πίσω απο τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν.

«Η πρώτη είναι μία από τις πιο αποτρόπαιες πράξεις αυτής της εγκληματικής ενέργειας. Είναι η φωτογραφία του δολοφονημένου σκυλιού, το οποίο έχει κρεμάσει από την κουπαστή στο κλιμακοστάσιο, όπως κατεβαίνεις στο ισόγειο της μεζονέτας», αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

«Σκότωσε το σκυλί για δύο λόγους», εξήγησε ο δημοσιογράφος: «Όπως κατέθεσε στην απολογία τους στους αστυνομικούς, ‘το έπραξα για να σας πείσω, ότι μπήκαν αδίσταχτοι ληστές στο σπίτι, οι οποίοι σκότωσαν το σκυλί’. Σκότωσε το σκυλί, στην προσπάθειά του να μιμηθεί την πραγματική ληστεία στο Αλεποχώρι, όπου και τότε είχε αναφέρει ο πιλότος, ο συνάδελφός του, ότι είχαν μπει και είχαν χτυπήσει το σκυλί του. Αυτό θυμόταν και σκότωσε ο ίδιος το σκύλο του».

Η δεύτερη φωτογραφία, ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, «η οποία έχει ληφθεί από τους αστυνομικούς της Σήμανσης, είναι η φωτογραφία ακριβώς δίπλα από το κρεβάτι όπου φαίνονται, από τις πρώτες ώρες, κάποιες ενέργειες – το δείγμα της αναστάτωσης του σπιτιού, η ξεκολλημένη μονωτική ταινία, με την οποία δέθηκε και ο ίδιος, κάποια κινητά τηλέφωνα, κάποια αναποδογυρισμένα αντικείμενα και βλέπουμε στην άκρη το κρεβάτι, που είναι δείγμα ότι ο άνθρωπος αυτός ήταν σε απόσταση λίγων εκατοστών από τη γυναίκα του, σε αντίθεση με αυτά που υποστήριξε ότι είδε τη γυναίκα του όταν ήρθαν οι αστυνομικοί», επεσήμανε ο δημοσιογράφος.