Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών με αφορμή τον προπηλακισμό του  καθηγητή πνευμονολογίας Θεόδωρου Βασιλακόπουλου καταδικάζει – όπως αναφέρει – τις πράξεις βίας ενάντια σε επιστήμονες που υποστηρίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης, για την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας.

«Ο ΙΣΑ καταδικάζει την κοινωνική πόλωση και τον διχασμό και καλεί όλους τους πολίτες να δείχνουν σεβασμό στους συμπολίτες τους και ομοψυχία απέναντι στον κοινό εχθρό, εφαρμόζοντας απαρέγκλιτα τις συστάσεις της επιστήμης» αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Όπως έγινε γνωστό, ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος μετά την επίθεση, δέχθηκε και απειλητικό μήνυμα.

Ειδικότερα, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος μετά την επίθεση, δήλωσε ότι σκέφτεται να ζητήσει αστυνομική προστασία, ενώ, όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία που δημοσιεύει το in.gr, οι απειλές στον καθηγητή συνεχίζονται.

Όπως μπορείτε να δείτε, το νέο απειλητικό μήνυμα γράφει (σ.σ. με την ορθογραφία και τη σύνταξη που εστάλη): «Βρωμιάρη ούτε στο μαγαζί δεν σεβάστηκε, έφαγες και μετά ρε είπες να κάνουμε και φασαρία!! Επιτέθηκε στην κόρη του? Εε μουρλέ, αληθεύει πηγαίνεις σε κλινικές τρελάδικο??

Μακριά από εμάς πρόσεχε τα λόγια που ξεστομίζει το βρωμο στόμα σου, κυριολεκτικά μιλάω αν θα έχω πρόβλημα στην δουλειά μου θα σε φάει το μαύρο φίδι.

Άντε ψόφα βγάλε τον καρκίνο της Φώφης εσύ και τα παιδιά σου».