Η τελευταία πράξη του δράματος σε μια ακόμα γυναικοκτονία που συγκλονίζει την Κρήτη και την Ελλάδα, με θύμα την 48χρονη Νεκταρία θα γραφτεί το Σάββατο στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου, στον Αμπελούζο Ηρακλείου.

Στις 2 μετά το μεσημέρι τα τέσσερα παιδιά της, ο Κωνσταντίνος, η Τζένη, η Κατερίνα και ο Μάνος, η μητέρα της αλλά και τα αδέρφια της, θα της πουν το τελευταίο αντίο μη μπορώντας να πιστέψουν ότι την πρώτη ημέρα που θα πήγαινε στη δουλειά ο δικός τους άνθρωπος, θα έπεφτε νεκρή από το χέρι του εν διαστάσει συζύγου της.

Δεν έχει ζητήσει «συγγνώμη»

Την ίδια στιγμή, μετά από πολλές ώρες διαπραγματεύσεων ο 54χρονος δράστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να λάβει τις πρώτες βοήθειες, καθώς είχε αυτοτραυματιστεί στο στήθος, με το μαχαίρι που αφαίρεσε τη ζωή της εν διαστάσει συζύγου του.

Πρόκειται για ένα μαχαίρι οικιακής χρήσης, μήκους 30 εκατοστών, το οποίο έφερε μαζί του ο δράστης της γυναικοκτονίας.

Μετά την εξέτασή του από τους γιατρούς το πρωί του Σαββάτου, θα αποφασιστεί η μεταφορά του στις δικαστικές αρχές, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής δεν έχει πει κάτι στους αστυνομικούς.

Όπως τονίζουν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ που παραμένουν στο νοσοκομείο, ο 54χρονος δράστης δεν έχει «σπάσει», δεν έχει πει τίποτα για την πράξη του, ενώ δεν έχει ζητήσει και συγγνώμη για την δολοφονία της 48χρονης μητέρας των παιδιών του.

Το χρονικό μιας ακόμα γυναικοκτονίας

Όλα συνέβησαν το πρωί της Παρασκευής στην Ιεράπετρα, όταν ο 54χρονος έστησε καρτέρι στην 48χρονη Νεκταρία, και μόλις η γυναίκα βγήκε από το αυτοκίνητό της, ο δράστης την πλησίασε και της κατάφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα με το μαχαίρι που κρατούσε τραυματίζοντας την θανάσιμα.

Την ίδια ώρα, συγκλονιστική είναι η μαρτυρία στενής φίλης της δολοφονημένης Νεκταρίας, η οποία μιλώντας στο MEGA επισήμανε ότι η 48χρονη φοβόταν τον 54χρονο ο οποίος τη χτυπούσε και είχε επανειλημμένα κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος της.

Μάλιστα, όπως τόνισε η ίδια η άτυχη γυναίκα είχε καταγγείλει τα όσα συνέβαιναν στην αστυνομία, κάτι το οποίο η ΕΛ.ΑΣ. διαψεύδει.