Την ψυχολογική πίεση που δεχόταν μαρτυρούν οι μαντινάδες και τα μηνύματα που αναρτούσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο διαδίκτυο η γυναίκα που έπεσε νεκρή στην Ιεράπετρα από τις μαχαιριές του συζύγου της.

«Να τολμάς να λες όχι σε όποιον καταπατά τα θέλω σου»  αναφέρει μία από τις δημοσιεύσεις της στο Facebook.

Στην τελευταία της ανάρτηση μάλιστα έγραψε: «Κανείς δεν μπορεί να κρίνει τις επιλογές μου. Γιατί κανείς δεν έζησε τη ζωή μου!!»

Η γυναίκα έζησε για περίπου 30 χρόνια με τον σύζυγό της, αλλά τον τελευταίο χρόνο είχε αποφασίσει να αφήσει πίσω την κοινή ζωή και να μείνει μόνη.

Την απειλούσε και την παρακολουθούσε

Σύμφωνα με τον περίγυρό της, δεν είχαν πάρει διαζύγιο αλλά πλέον ζούσαν χωριστά, παρά τα τέσσερα παιδιά που τους ένωναν.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγός της την είχε απειλήσει δύο μέρες πριν την δολοφονήσει.

«Την είχε απειλήσει πριν δύο ημέρες και την παρακολουθούσε. Δεν έμενε στα δωμάτια μας η 48χρονη αλλά είχε έρθει εδώ για να πιάσει δουλειά για την επόμενη σεζόν. Σήμερα είχε έρθει για να κάνει το δεύτερο δοκιμαστικό.», αναφέρει η υπεύθυνη των ενοικιαζόμενων δωματίων που έγινε το φονικό.

Είχε προαναγγείλει τη γυναικοκτονία

Την ίδια ώρα νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για τη νέα υπόθεση γυναικοκτονίας στην Ιεράπετρα.

Σύμφωνα με το radiolasithi το περιστατικό φαίνεται πως έγινε σε εξωτερικό χώρο ενοικιαζόμενων δωματίων όπου έμενε προσωρινά η γυναίκα.

Όταν ο 54χρονος συναντήθηκε μαζί της, της επιτέθηκε με σφοδρότητα, ρίχνοντας την κάτω αρχικά με μια μοτοσικλέτα και στη συνέχεια με πολλαπλές μαχαιριές τη σκότωσε ακαριαία.

Δείτε βίντεο ντοκουμέντο με τον δράστη που απειλεί να αυτοκτονήσει

Μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν το δράστη αναφέρουν πως ο 54χρονος είχε προαναγγείλει τη δολοφονία εδώ και καιρό, έχοντας μεγάλες διαφορές με τη 48χρονη, λέγοντας σε γνωστούς του πως θα τη σκότωνε, χωρίς κανείς να πιστέψει ότι σοβαρολογούσε.

Μέχρι και τις 10 το πρωί ο δράστης βρίσκεται σε βραχώδη περιοχή, πολύ κοντά στο σημείο της δολοφονίας απειλώντας να αυτοκτονήσει, ενώ η περιοχή είναι αποκλεισμένη από την Αστυνομία.

Την ίδια ώρα, αναμένεται και ο ιατροδικαστής προκειμένου να πραγματοποιήσει την πρώτη αυτοψία στη σορό της άτυχης 48χρονης.

Σημειώνεται ότι στο σημείο έχουν φτάσει και τα παιδιά του, για να τον πείσουν να μην αυτοκτονήσει,

Υπενθυμίζεται ότι στο συγκεκριμένο σημείο είχε αυτοκτονήσει και άλλος ένας νεαρός πριν από λίγο καιρό.