Ο Σταύρος Νιάρχος junior είναι ένας νεαρός, πολύ γοητευτικός άνδρας ο οποίος κληρονόµησε το «πέρασµα» που είχε στις γυναίκες ο παππούς του. Η σύντροφός του, Ντάσα Ζούκοβα, µητέρα του γιου του, ήταν η καλύτερη επιλογή. Γόνος πλούσιας ρωσικής οικογένειας (από γονείς, και όχι από τον πρώτο σύζυγο Ρόµαν Αµπράµοβιτς), ωραία, µορφωµένη, δηµιουργός της διεθνούς γκαλερί Garage.

H κυρία Ζούκοβα, η οποία λατρεύει το St. Moritz, έχει τη δυνατότητα να µιλάει µε τον πεθερό της Φίλιππο σε πολύ υψηλό επίπεδο – λόγω των άριστων γνώσεών της – γύρω από θέµατα τέχνης. Ο Φίλιππος Νιάρχος, µέγας συλλέκτης έργων Ρενουάρ αλλά και των κορυφαίων της pop art, γοητεύεται επίσης από τις συζητήσεις µε την παλιά του φίλη Μαρίζα Μπέρενσον, εγγονή της Ελσα Σκιαπαρέλι.

Η Μαρίζα πάλι γοητεύεται από τα µπλε, φωτεινά χρώµατα της γαλήνης και ηρεµίας. Ακριβώς όπως η Ζωή Δηµητράκου, ένα κορίτσι που µόνο θετική ενέργεια βγάζει προς τα έξω. Η Ζωή Δηµητράκου, αθλήτρια µε περγαµηνές – για όσους δεν το γνωρίζουν υπήρξε διεθνής παίκτρια του µπάσκετ στο WNBA -, έγινε πριν από τρεις εβδοµάδες µητέρα. Ενα χαριτωµένο, πολύ ήσυχο αγοράκι είναι ο καρπός του γάµου της µε τον επιχειρηµατία Θανάση Πολυχρονόπουλο.

Η Ζωή Δηµητράκου-Πολυχρονοπούλου επιστρέφει λοιπόν µετά τον ερχοµό του γιου της δυναµικά στα social media της (είχε διακόψει για λίγο), ενώ υπάρχουν και πολλά άλλα σχέδια για το µέλλον. Ευαισθητοποιηµένη πάντα σε θέµατα που έχουν να κάνουν µε την υγεία, την ευεξία, και βέβαια την προστασία του περιβάλλοντος.