Δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο άσκησης ποινικών διώξεων για τον θανάσιμο τραυματισμό της Χαλίνα Χάτσινς, η οποία έχασε τη ζωή της από σφαίρα όπλου που κρατούσε ο Άλεκ Μπάλντουιν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Rust».

Σύμφωνα με τη New York Post, το συγκεκριμένο γεγονός δεν απέκλεισε ο Χουάν Ρίος, εκπρόσωπος Τύπου του σερίφη της Σάντα Φε, ενώ κάλεσε όσα μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου που βρίσκονταν στο σημείο να εμφανιστούν, εφόσον γνωρίζουν κάτι για το συμβάν.

Καμία σύλληψη

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη για το τραγικό περιστατικό.

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και ειλικρινά, αν οι άνθρωποι έχουν πληροφορίες, πρέπει να τις φέρουν σε εμάς αντί να πάνε σε οποιονδήποτε» είπε ο Ρίος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ντετέκτιβ ακολουθούν μία αργή και μεθοδική προσέγγιση στην έρευνα, η οποία αναμένεται να «συνεχιστεί για κάποιο διάστημα» λόγω του αριθμού των μαρτύρων που πρέπει να εξεταστούν.

«Χρειάζεται να είμαστε επιμελείς για να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα της έρευνας ώστε, εάν τελικά απαγγελθούν κατηγορίες, να είναι σε θέση να στοιχειοθετηθούν στο δικαστήριο» συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος του σερίφη.