Σκουπίζω την άκρη από το eye liner με ένα μεταξένιο μαντίλι που έβγαλα μέσα από την κατακόκκινη Doublec c τσάντα του οίκου Cartier.

O κολεξιονέρ μυθικών πινάκων αλλά και πανάκριβων κοσμημάτων Γκαλάτσι-Γκαλάτσι με πληροφορεί ότι τα καλά κοσμηματοπωλεία στο Mayfair και στο Knightsbridge δούλεψαν τρελά με αφορμή τους πριγκιπικούς γάμους στην Αθήνα.

Τα ογκώδη, βελούδινα κουτιά και τα σμαράγδια «έφευγαν» με κατεύθυνση την οικία Φλορ στη Γηραιά Αλβιώνα, την Ελβετία αλλά και την Αθήνα όπου πραγματοποιήθηκαν οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις των γάμων.

Δεν επιθυμώ να γράψω περισσότερα, πέρα από τις αποκλειστικές «ειδήσεις» που σας έδωσα βγαλμένες από την… προσωπική μου μαγική σφαίρα.

Γράφτηκαν και γράφονται άλλωστε τόσα πολλά. Ειδήσεις που άλλοτε είναι σωστές και άλλοτε ξεπερνούν σε φαντασία τους δημιουργούς των παιδικών παραμυθιών. Σίγουρο είναι ότι ένα lunch με λίγο κόσμο, κυρίως γυναίκες, πραγματοποιήθηκε στα μέσα της εβδομάδας (πριν ξεκινήσουν οι γαμήλιες εκδηλώσεις) σε κατοικία στα βόρεια προάστια.

Ενα γεύμα προς τιμήν της Μαρί Σαντάλ, συζύγου του πρωτότοκου πρίγκιπα Παύλου.