Ο Πέδρο Μαρτίνς χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟΚ, τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε σκοράρει κι άλλα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και… έβγαλε το καπέλο σε Μασούρα και Αγκιμπού Καμαρά.

«Είναι πολύ σημαντική η νίκη μας. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο όπου είχαμε εξαιρετική απόδοση. Θα μπορούσαμε σε αυτό το διάστημα να είχαμε σημειώσει περισσότερα από δύο γκολ. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο και σίγουρα αξίζαμε και ένα τρίτο γκολ», είπε ο Μαρτίνς και πρόσθεσε.

«Στο δεύτερο μέρος η αντίδραση του ΠΑΟΚ ήταν αναμενόμενη. Χωρίς όμως να μας απειλήσει ιδιαίτερα, εκτός από κάποιες στημένες φάσεις. Κρατάμε το πρώτο ημίχρονο και την εικόνα μας σε αυτό. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, είναι μια νίκη πολύ σημαντική που μας κρατάει στην κορυφή της βαθμολογίας».

Ο Πορτογάλος ρωτήθηκε για την εικόνα των Μασούρα και Αγκιμπού, που σκόραραν τα δύο γκολ και είπε. «Ο Μασούρας πέρασε έναν τραυματισμό που του διέκοψε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρισκόταν. Τώρα βρίσκει τον καταπληκτικό εαυτό του. Ο Αγκιμπού πάντα συνεισφέρει, το έχει αποδείξει και σε άλλα ματς και το ίδιο έκανε και σήμερα».