Η 4η αγωνιστική της Basket League ολοκληρώνεται σήμερα με τρία παιχνίδια και το Πρόγραμμα να έχεο εκτός έδρας αποστολές για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Οι ερυθρόλευκοι είναι ως τώρα αήττητοι σε τρεις αγώνες, μετρώντας ισάριθμες κατοστάρες και θέλουν να επεκτείνουν το σερί τους, κάνοντας το 4/4. Η ομάδα του Μπαρτζώκα πηγαίνει στη Θεσαλονίκη με την αναμέτρηση να είναι το τελευταίο τεστ οριν τη «διαβολοβδομάδα» και τις αναμετρήσεις με Άλμπα Βερολίνου (26/10) και Φενέρ (28/10).

Ο Ηρακλής θα έχει για ακόμα μια φορά στον πάγκο του τον Παντελή Μπούτσκο κι ενώ περιμένει να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τον Στέργιο Κουφό και θα παραταχθεί χωρίς τους Τέρνερ και Σκορδίλη, με το ματς να ξεκινά στις 17:00 (μετάδοση από την ΕΡΤ3).

Την ίδια ώρα το Λαύριο που θέλει να αφήσει πίσω την ήττα από τη Μάλαγα του Κατσικάρη στο BCL, υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας (μετάδοση από την ΕΡΤ3).

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από το Περιστέρι στις 20:00 (μετάδοση από την ΕΡΤ3) και ψάχνει την πρώτη του νίκη μακριά από το ΟΑΚΑ στη σεζόν, αφού έχει χάσει τόσο στην πρεμιέρα από τον Άρη, όσο και σε κάθε εκτός έδρας ματς Euroleague.

Τζέρεμι Έβανς και Γιόγκι Φέρελ είναι εκτός ροτέισον από τον Πρίφτη, ενώ ο Μποχωρίδης δεν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού. Σε κάθε περίπτωση η νίκη μπορεί να μη σημαίνει και τόσα πολλά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, όμως η ήττα πρέπει να αποφευχθεί σε κάθε περίπτωση, καθώς ακολουθεί «διαβολοβδομάδα» στη Euroleague με Εφές (27/10) και Βιλερμπάν (29/10) και η κακή ψυχολογία είναι το τελευταίο που χρειάζονται οι πράσινοι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Σάββατο 22 Οκτωβρίου

Προμηθέας Πατρών-Λάρισα 91-77
Κολοσσός Ρόδου-Ιωνικός Νικαίας 88-81
ΑΕΚ-Άρης 64-63

Κυριακή 23 Οκτωβρίου

Ηρακλής-Ολυμπιακός 17:00
Λαύριο-Απόλλων Πάτρας 17:00
Περιστέρι-Παναθηναϊκός 20:00