«Δεν σε αδικώ» τραγουδούν από κοινού η ερμηνεύτρια, οι θεατές της συναυλίας αλλά και όλοι οι τηλεθεατές του MEGA.

«Να μην το πιώ θέε μου ετούτο το ποτήρι….» σε μια μεγάλη στιγμή της Ελένη Γιαννατσούλια και του Γιάννη Μπιθικώτση από το 1997 και τον δίσκο «Νατάσα Θεοδωρίδου».

«Επιτέλους» αμέσως μετά και η βραδιά προμηνύεται μεγάλη. To ντουέτο της Θεοδωρίδου με την Καίτη Γαρμπή σε μουσική και στίχους Φοίβου άφησε εποχή και έγινε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του δίσκου «Το κάτι». Αντίστοιχα και το πονεμένο «Αχ», κομμάτι του 2002 από το άλμπουμ «Τόση αγάπη πως να χαθεί».

Μουσική και στίχοι του Γιώργου Θεοφάνους και όλο το Θέατρο Γης αναστενάζει απόψε μαζί με την Νατάσα Θεοδωρίδου πριν αρχίσει να μιλάει για «Αχάριστες καρδιές».

«Τώρα αρχίζουν τα παράπονα» προειδοποιεί η τραγουδίστρια και τα μηνύματα άρχισαν ήδη να πέφτουν βροχή.

Ελένη Γιαννατσούλια και Τριαντάφυλλος από το 1998 και δεκάδες «φιλιά με ημερομηνία λήξης».

«Διπλό παιχνίδι» στη συνέχεια σε μουσική Ρούλας Κορομηλά και στίχους Νάσου Γαλακτερού από τον δίσκο «Θα μιλήσω με τ’ αστέρια» και το ολοκαίνουργιο «Για μένα» του Γιώργου Σαμπάνη.

«Για άλλη μια φορά βρίσκομαι στο “Σπίτι με το MEGA” με πολύ καλή διάθεση. Χαίρομαι πολύ που όλοι λέμε για μια μαγική βραδιά γιατί είναι η αγαπημένη μου λέξη. Όντως θα είναι μαγική η βραδιά. Θα τα αφήσουμε όλα πίσω μας. Το μόνο που επιτρέπεται εδώ είναι να ονειρευόμαστε, να θυμόμαστε, να χαμογελάμε, να στεναχωριόμαστε λίγο. Θα γίνουμε όλοι μια παρέα και θα ταξιδέψουμε σε ένα μαγικό μέρος» ανέφερε η ερμηνεύτρια.