Mε τον Χοσέ Κρέσπο να βρίσκεται στην αποστολή ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού(24/10,20.30) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο Λούκας Τείλορ, ο οποίος αν και αγωνίστηκε βασικός με το ματς της Κοπεγχάγης δεν θα δώσει το παρών στην αυριανή αναμέτρηση.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Μία ακόμα εκτός έδρας πρόκληση για τον Δικέφαλο που ταξιδεύει στον Πειραιά για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Super League Interewetten 2021-22.

Η διήμερη προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (23.10) με προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία, η οποία είχε να κάνει με την τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με το βάρος να πέφτει και στις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μπορεί να υπολογίζει στον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο ο οποίος προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα και θα είναι στην αποστολή.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικό ςγια το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχάι, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Γιαξής, Εσίτι, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ.