Μια κίνηση, που αν πραγματοποιηθεί, θα ταράξει τα νερά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου είναι έτοιμες να κάνουν οι εθνικές ομάδες.

Όπως έχει καταστήσει σαφές η FIFA θέλει την διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανά δυο χρόνια, παρά το γεγονός που υπάρχουν φωνές που εκφράσει την αντίθεση τους σε αυτό το εγχείρημα.

Η ιστοσελίδα Associated Press πάει την υπόθεση ένα βήμα παρακάτω, καθώς αναφέρει ότι αρκετές ευρωπαϊκές εθνικές ομάδες έχουν εξετάσει το ενδεχόμενο του μποϊκοτάζ, με τις Ομοσπονδίες τους να δηλώνουν ότι είναι έτοιμες να φύγουν από την σκέπη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι πρόκειται για Ομοσπονδίες της Βόρειας Ευρώπης, οι οποίες φαίνονται ότι ετοιμάζουν το μεγάλο μπαμ, που θα συγκλονίσει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

«Αν μια πλειοψηφία της FIFA αποφασίσει να υιοθετήσει την πρόταση για το Παγκόσμιο Κύπελλο ανά διετία, τότε οι Σκανδιναβικές Ομοσπονδίες θα πρέπει να σκεφτούν περισσότερες δράσεις και σχέδια που θα είναι πιο κοντά στις βασικές αξίες του αντί για την πρόταση της FIFA» ανέφεραν πριν από μερικές ημέρες σε κοινή ανακοίνωσή τους η Δανία, η Σουηδία, η Νορβγηγία, η Ισλανδία και οι Νήσοι Φερόε.