«Αδέρφια» του χαρακτήρισε τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό ο Αγκιμπού Καμαρά. Ο μέσος από τη Γουϊνέα μίλησε για την πρόοδο που έχει επιδείξει στους «ερυθρόλευκους» και ευχαρίστησε τόσο τον προπονητή του, όσο και τους συμπαίκτες του για τη βοήθεια.

«Δεν περίμενα ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο στον Ολυμπιακό. Να έχω τόσο μεγάλη πρόοδο και εξέλιξη σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι  ο Ολυμπιακός. Από την πρώτη στιγμή κέρδισα την εμπιστοσύνη του προπονητή μου. Με βοήθησαν πολύ και τα “αδέρφια” μου στην ομάδα. Νιώθω ευτυχισμένος για όλα όσα έχω καταφέρει. Όλα όμως οφείλονται στη σκληρή δουλειά», ανέφερε ο Καμαρά μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού αγώνα με την Αϊντραχτ, ενώ ρωτήθηκε και για τη θέση που αποδίδει καλύτερα και είπε.

«Είμαι εδώ για να ακολουθώ τις οδηγίες του προπονητή μου. Παίζω όπου μου πει ο προπονητής».

Ο Αγκιμπού Καμαρά μίλησε και για τον κόσμο που θα έχει αύριο το γήπεδο και είπε. «Είναι απίστευτο, είναι η πρώτη φορά που θα παίξω μπροστά σε τόσο πολλούς φιλάθλους.  Ευχαριστώ τον κόσμο που θα έρθει για να μας δώσει δύναμη και να μας υποστηρίξει. Είμαι πάρα πολύ περήφανος και χαρούμενος, που θα βρεθώ σε τέτοια ατμόσφαιρα».