Το σχεδιαστικό δίδυμο Ralph & Russo  λοιπόν που έχει ντύσει πολλές Ελληνίδες της ανώτερης οικονομικής τάξης άρχισε να αντιμετωπίζει (παρά τις εξαιρετικά υψηλές τιμές των outfits) οικονομικά προβλήματα. Η εταιρεία οδηγήθηκε στο τέλος των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων. Η χειροποίητη, εντυπωσιακή πόρτα του Haute Couture ατελιέ στο Λονδίνο έκλεισε δυνατά. Πικρά δάκρυα έτρεχαν από τα μάτια των φανατικών πελατισσών σε όλα τα μέρη του κόσμου.

Οι πιστές ελληνίδες πελάτισσες σκέφθηκαν ότι θα έπρεπε να «ανακαλύψουν» κάποιον άλλο διεθνή couturier. H grand mother Γερτρούδη επισήμανε ότι μόνο η Mme Gres μπορούσε να δημιουργήσει χειροποίητα φορέματα για ένα γκαλά σε παριζιάνικο σαλόνι στην Avenue Montaigne μετά από μια μεγάλη δημοπρασία με ελληνικό ενδιαφέρον.

Οι κορυφαίοι έλληνες εικαστικοί σε πρώτο πλάνο και τα φορέματα υψηλής ραπτικής να… γίνονται ένα με τα βαριά, βελούδινα χαλιά. Ανάμεσα σε δάκρυα, σαμπάνιες, σχόλια, δραματικές ιστορίες, δαντέλες, διαμάντια και ασημένιους δίσκους με λευκές τρούφες, ακούστηκε το ευχάριστο νέο.

Η Tamara Ralph είναι τελικά ένα πολύ τυχερό κορίτσι. Οπως εκμυστηρεύτηκε σε φίλη, καλή της πελάτισσα από την Αθήνα, ένας πάμπλουτος άνδρας που εμφανίστηκε ξαφνικά στη ζωή της τη γέμισε φως και… πακτωλό χρημάτων. Ετοιμάζεται να τον παντρευτεί και να επιστρέψει γρήγορα στον φαντασμαγορικό κόσμο της μόδας. Εναν κόσμο γεμάτο χρώματα που κάποιες στιγμές όμως μπορεί να γίνει ιδιαίτερα σκληρός.

Οι ελληνίδες πελάτισσες νιώθουν πανευτυχείς… Η Ελοΐζ πέρασε ένα κομμάτι χειροποίητη δαντέλα πάνω από το λευκό, απαλό της δέρμα.