Πρόσκαιρες βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως σε ορεινά ηπειρωτικά τμήματα αναμένονται σήμερα, Τρίτη 19 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo.gr, θα υπάρχει περιορισμένη ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες, ενώ θα πνέουν βόρειοι άνεμοι με εντάσεις έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, αναμένονται νεφώσεις, πυκνότερες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά, με πρόσκαιρες βροχές και ενδεχομένως μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως σε ορεινά τμήματα. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 17 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 20, στην Ήπειρο από 6 έως 23 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 6 έως 21, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 22 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 22 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 11 έως 22 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 23-25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ και στο Ιόνιο από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ.

Αττική

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις, πυκνότερες κατά τις θερμές ώρες της ημέρας, οπότε ενδέχεται να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς.