Ενας πολύ δυνατός ήχος ο οποίος ερχόταν από το δρομάκι έξω από το mansion Κουλουμπρή «έσπασε» με ενοχλητικό τρόπο την ησυχία η οποία επικρατούσε στο σαλόνι.

Ο μπάτλερ Τιέκι, μαλαισιανής καταγωγής, άφησε το pincher το οποίο κρατούσε στην αγκαλιά του να κατευθυνθεί προς την είσοδο. Ο Παντελέων Κουλουμπρής μόλις είχε αποβιβαστεί από την εκπληκτική Lamborghini Countach. Ο στενός μου φίλος είχε φροντίσει να φορέσει γαλότσες Burberry, αντίθετα από τη βρετανίδα σύντροφό του Ελοΐζ.

Το κορίτσι αφέθηκε στα χέρια των καλογυμνασμένων bodyguards για να «περάσει» και εκείνη το… ποτάμι. Θεωρώ γελοίο τέτοιες «άγριες» ημέρες και νύχτες λόγω της τρομερής κακοκαιρίας να επιλέγεις δωδεκάποντες γόβες Nicholas Kirkwood.

Οι πολύ trendy αυτόν τον χειμώνα μαύρες μπότες με ροζ σόλα by Bottega Veneta είναι οι ιδανικές. Το top model Ελοΐζ αρκετά λεπτά αργότερα, καθισμένη κοντά στη φωτιά, μας διηγήθηκε μια ιστορία γεμάτη ενδιαφέρον, δάκρυα και… σασπένς.

Ενα story για το διάσημο σχεδιαστικό δίδυμο Ralph & Russo. Ενα δίδυμο που σχεδίαζε αποκλειστικά Haute Couture και αγαπήθηκε όσο λίγα από τις Ελληνίδες οι οποίες κατοικούν στις ολόχρυσες οροσειρές της Εκάλης αλλά και στα χολιγουντιανά, κάποιες φορές κιτς mansions στα νότια προάστια.