Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με το… καλημέρα; Ο ΟΦΗ το έκανε… ξανά και έφτασε στην πρώτη του νίκη στη φετινή σεζόν!

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια δεν τα παράτησε και κατάφερε να φέρει «τούμπα» ακόμα ένα παιχνίδι, φτάνοντας σε ένα πάρα πολύ σημαντικό «τρίποντο» στο Αγρλινιο, καθώς επικράτησε με 2-1 του Παναιτωλικού για την 6η αγωνιστική της Super League.

Γρήγορος ο ρυθμός στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, με τον Παναιτωλικό να ανοίγει το σκορ στην πρώτη του κλασική ευκαιρία. Ο Λουί έκανε τη σέντρα από τα δεξία και ο Καρέλης την έστειλε με μία υπέροχη κεφαλιά στα δίχτυα του Επασί για το 1-0 στο 7ο λεπτό!

Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Καρέλη με τη φανέλα του Παναιτωλικού και το πρώτο του επίσημο μετά τον Γενάρη του 2019. Χρειάστηκαν 18 συμμετοχές για τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού και τον ΠΑΟΚ για να βρει δίχτυα με την ομάδα του Αγρινίου.

Άμεση ωστόσο ήταν η απάντηση του ΟΦΗ. Ο Λάμπρου βγήκε από τα δεξιά, έκανε το γύρισμα, η μπάλα κόντραρε πάνω στον Μαλή και κατέληξε στα δίχτυα του Μελίσσα για το 1-1, στο 17ο λεπτό. Οι δύο ομάδες συνέχισαν στο ίδιο τέμπο, με την μπάλα να πηγαίνει συνεχώς πάνω-κάτω.

Το πρώτο μέρος έφτασε στο τέλος του, χωρίς κάποια άλλη κλασική ευκαιρία, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα δίκαιο γκολ.

Καλύτερα ξεκίνησε το δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια, είχε την πρώτη καλή στιγμή με το σουτ του Τοράλ να περνάει άουτ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και νέα καλή στιγμή, ωστόσο το σουτ του Φαν Ντάινεν δεν βρήκε στόχο.

Ο ΟΦΗ ωστόσο δικαιώθηκε και σκόραρε, με τον Νέιρα να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα και να κάνει το 2-1 στο 61ο λεπτό, κάνοντας έτσι την ολική ανατροπή. Οι Κρητικοί ήταν μάλιστα αυτοί που έφτασαν πιο κοντά στο γκολ, με τον Ντουρμισάι να επιχειρεί μία σέντρα-σουτ και να σημαδεύει το δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν σχετικά εύκολα το σκορ μέχρι το φινάλε και έφυγαν με ένα τεράστιο διπλό από το Αγρίνιο, παίρνοντας την πρώτη νίκη της σεζόν.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Αναστασίου): Μελίσσας, Λούι, Μαλής, Βργκοτς, Αντούνες, Τσιγγάρας(63′ Ζέστεντ), Βαρόνε, Μόρσεϊ(63′ Φλόρες), Καρέλης, Ντουάρτε, Βέργος

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης(74′ Σελίμοβιτς), Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Γκαγέγκος, Τοράλ(58′ Καστάνιος), Νέιρα, Λάμπρου(70′ Ντουρμισάι), Φαν Ντούινεν(70′ Γιαννούλης)