Ο Ολυμπιακός άφησε πίσω του την ήττα από την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία, επέστρεψε στο ΣΕΦ και επέστρεψε στις νίκες απέναντι στη Ζάλγκιρις Κάουνας επικρατώντας με σκορ 83-68. Πλέον η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ανέβασε το ρεκόρ της στο 3-1, παραμένοντας στα πολύ υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να μείνει για μεγάλα διαστήματα ανταγωνιστικός απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης χάνοντας εκτός έδρας από το σύνολο του Πάμπλο Λάσο με σκορ 88-65. Έτσι οι Πράσινοι έπεσαν στο 1-3, με τους Μαδριλένους να βελτιώνουν το ρεκόρ τους στο 3-1.

Στα άλλα ματς της βραδιάς, η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναντολού Έφες ηττήθηκε για τέταρτη φορά σε ισάριθμους αγώνας από την Αρμάνι Μιλάνο με σκορ 75-71, μένοντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με Μπάγερν και Ζάλγκιρις, ενώ οι Ιταλοί έχουν το απόλυτο (4-0) όντας στην κορυφή μαζί με την Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί τα… χρειάστηκαν απέναντι στη Μονακό, όπου νίκησαν στην παράταση τη Μονακό εκτός έδρας με 85-81. Τέλος, ζόρια και για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, όμως η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα στη Ρωσία με σκορ 78-76 και ανέβασε το ρεκόρ της στο 3-1.

Δείτε τη βαθμολογία: