Επιτέλους νίκη για τον Αστέρα… Με ένα γκολ του Χερόνιμο Μπαράλες, οι Αρκάδες έσπασαν το… ρόδι για τη φετινή Super League και έφυγαν με το «τρίποντο» από τη Ριζούπολη, επικρατώντας με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης.

Το γκολ του Αργεντινού ήταν αρκετό για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς που μετά από πέντε αγωνιστικές κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη και να «ξεκολλήσει» από τα χαμηλά της βαθμολογίας. Δεν μπόρεσε ούτε τώρα ο Απόλλωνας που παρέμεινε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μετά από έξι αγωνιστικές.

Ο Αστέρας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και πήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης από νωρίς. Οι Αρκάδες ήταν και αυτοί που είχαν την πρώτη μεγάλη στιγμή της αναμέτρησης στο 3ο λεπτό. Ο Σίτο έκανε το τελείωμα, ωστόσο ο Μπρούνο Άλβες πρόλαβε και έδιωξε την μπάλα ακριβώς πάνω στη γραμμή, κρατώντας το μηδέν.

Ο Απόλλωνας προσπαθούσε να απειλήσει με αντεπιθέσεις, με τον Αστέρα ωστόσο να καλύπτει άψογα και να μην επιτρέπει στους ποδοσφαιριστές του Φέστα να φύγουν στην κόντρα. Οι γηπεδούχοι ωστόσο βρήκαν την καλή τους στιγμή και έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ.

Ο Μπρούνο Άλβες έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Τσιφτσή, με τον Φατιόν να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ στο ριμπάουντ. Η καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων στο 21ο λεπτό. Οι Αρκάδες είχαν μερικές ακόμη καλές στιγμές, ωστόσο το 0-0 δεν άλλαξε και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς να έχουν σκοράρει…

Ο Αστέρας μπήκε καλύτερα στο ημίχρονο και βρήκε το γκολ με το… καλησπέρα. Με μία άπιαστη κεφαλιά του Χερόνιμο Μπαράλες στο 48ο λεπτό, οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ και πήραν κεφάλι, με τον Αργεντινό να σημειώνει το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους και έριξαν αρκετά τον ρυθμό, έχοντας μάλιστα και τον έλεγχο με μερικές καλές στιγμές τις οποίες μπόρεσε να διαχειριστεί ο Κότσαρης. Οι Αρκάδες δεν άφησαν την ομάδα του Φέστα να δημιουργήσει κάποια κλασική ευκαιρία και έτσι κράτησε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα το 1-0, φεύγοντας από τη Ριζούπολη με το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν.