Ο Αντώνης Λουδάρος σε μία εκ βαθέων συνέντευξη του στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, μίλησε για την καθημερινότητα του στην καραντίνα, τις δύσκολες στιγμές του θεάτρου και απαντά εάν θα ήθελε να αποκτήσει ένα παιδί.

Ο Αντώνης Λουδάρος εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές της καραντίνας με τα κλειστά θέατρα. «Στην πρώτη καραντίνα νόμιζα ότι είχα όλα τα συμπτώματα, είχα κρίσεις πανικού. Οι άνθρωποι του θεάτρου ήμασταν 2 χρόνια παροπλισμένοι και λίγο εγκαταλελειμμένοι», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός, ενώ πρόσθεσε πως θεωρεί τον εαυτό του ηθοποιό του θεάτρου και όχι τηλεοπτικό.

«Η όποια επιτυχία έχει γίνει είναι από το θέατρο, δεν είμαι τηλεοπτικός ηθοποιός», λέει, ενώ μίλησε για τις σχέσεις του με τους υπόλοιπους ηθοποιούς και τις δυσκολίες στην επικοινωνία.

Για το Metoo, ο Αντώνης Λουδάρος, ανέφερε πως έχει ακούσει πάρα πολλά σχετικά με αυτό το ζήτημα και συγκεκριμένα το «γιατί τώρα». Γι’ αυτό το θέμα απαντά: «Ακούω και το «τώρα το θυμήθηκαν». Ναι ρε φίλε τώρα το θυμήθηκαν, να βάζουμε τη γλώσσα μας στο μυαλό μας. Δεν χρειάζεται να έχουμε όλοι άποψη, έχει η δικαιοσύνη άποψη για τις καταγγελίες».

Επιπλέον, δηλώνει εξωστρεφής και μελαγχολικός και χιουμοριστικά ανέφερε πως είναι ένας άνθρωπος που πολλές φορές κοιτάζει το ταβάνι και φίλοι του πολλές φορές λενε «α , ήρθε παλι», γιατι δεν μιλάει, όπως λέει, αλλά ακούει.

Αποκάλυψε επιπλέον πως έχει επισκεφθεί ψυχολόγο και έχει κάνει ψυχοθεραπεία, καθώς είναι κάποια ζητήματα που δεν έχει λύσει και τα παλεύει.

Ο Αντώνης Λουδάρος σκηνοθετεί την παράσταση «Σκηνές από έναν γάμο», η οποία, όπως αποκάλυψε θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.