Για «αυστηρά προσωπική χρήση» κατείχε την ποσότητα ναρκωτικών με την οποία συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής το περασμένο Σάββατο, δήλωσε ο συνεργάτης του, Λάμπρος Κωνσταντάρας, στο MEGA Καλημέρα.

Ο δημοσιογράφος σημείωσε ότι ο συνεργάτης του κατείχε 3,6 γραμμάρια γραμμάρια απαγορευμένων ουσιών, διαψεύδοντας τις ποσότητες που ακούστηκαν. «Τελείως διαφορετικό ένας άνθρωπος να είναι ήπιος χρήστης από το να κατηγορείται ότι κατέχει μεγαλύτερη ποσότητα» ανέφερε.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας επικοινώνησε πρόσφατα με τον τραγουδιστή, και όπως ανέφερε ο τελευταίος του παρεδέθηκε ότι «έκανε μια βλακεία» και πως «έκανε χρήση. Δεν είναι άνθρωπος που θα θελήσει να κρυφτεί ή να πει ότι κάποιος του φύτεψε την ποσότητα».

«Θα είμαι ευτυχής αν διαπιστώσω ότι ο συνεργάτης μου κατάλαβε την βλακεία που κάνει και ότι αυτό που κάνει στον εαυτό του είναι λάθος. Να σταματήσει για να συνεχίσουμε τη συνεργασία και ο ίδιος τη ζωή του από εδώ και πέρα» επισήμανε ο δημοσιογράφος, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα προφυλάκισης του τραγουδιστή.