Ο Ολυμπιακός έκανε πάρτι στο «Σουκρού Σαράτσογλου» επικρατώντας με 3-0 της Φενέρμπαχτσε και έκανε το 2/2 στον όμιλο του Europa League.

Οι Ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν μια εντυπωσιακή εμφάνιση στην Πόλη και παρέμειναν στην κορυφή του γκρουπ, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του να γιορτάζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 175ο παιχνίδι τους με τα ερυθρόλευκα.

Ο πορτογάλος τεχνικός, που βρίσκεται για 4η σεζόν στο λιμάνι, γράφει ιστορία με τον Ολυμπιακό, καθώς έχει φθάσει τις 106 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ έχει 21 ματς στο Κύπελλο και από 24 σε Champions League και Europa League.

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό στα νούμερα του Μαρτίνς στον πάγκο των Πειραιωτών είναι ότι έχει στα 175 ματς 118 νίκες, 32 ισοπαλίες και 25 ήττες, ενώ έχει καταφέρει να έχει μια φοβερή διαφορά τερμάτων, αφού μετρά 346 γκολ υπέρ και 126 κατά.

Το ποσοστό νικών του Ολυμπιακού με τον Μαρτίνς στην άκρη του πάγκου του αγγίζει το 67%.

Ο Πορτογάλος και οι συνεργάτες του είναι ανάμεσα στους κορυφαίους προπονητές στην ιστορία που έχουν καθίσει στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Το τεχνικό επιτελείο του Μαρτίνς μάλιστα ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram από τους αριθμούς με τον Ολυμπιακό.

«175! Τι ταξίδι έχουμε κάνει μαζί. Μια τιμή να είμαστε κομμάτι της ιστορίας του Ολυμπιακού. (Εκπληκτικός τρόπος να γιορτάσουμε αυτό τον αριθμό)» αναφέρεται στην ανάρτησή τους στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση: