Στις 15 Οκτωβρίου κάνει επιτέλους πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη σειρά του Mega «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

Η μεγάλη επιστροφή των Ρέππα και Παπαθανασίου στην τηλεόραση είναι γεγονός, ενώ το καστ της σειράς αποτελείται από αγαπημένους ηθοποιούς, έναν κι έναν.

Η υπόθεση της σειράς

Η Πένη Νταλαούρα και ο άντρας της Λυκούργος ζουν μια άνετη ζωή στο Κουδουνάρι, μια κωμόπολη της κεντρικής Ελλάδας μαζί με την κόρη τους Λίζα.

Όταν έρχεται η στιγμή η Λίζα να κατέβει στην Αθήνα να ξεκινήσει τις σπουδές της σε ένα ιδιωτικό κολέγιο, η Πένη ταξιδεύει μαζί της για την πρωτεύουσα προκειμένου να την βοηθήσει να εγκατασταθεί.

Η Λίζα δεν κατάφερε να περάσει στο Πανεπιστήμιο, όπως το αγόρι της ο Νικόλας Λαλαμπίρδας κι αυτό η Πένη το φέρνει βαρέως επειδή δεν μπορούσε να κάνει το ποστ που ήθελε, για την επιτυχία της κόρης της.

Στην Αθήνα που μετακομίζουν για συγκεκριμένο λόγο μητέρα και κόρη τα πράγματα παίρνουν αναπάντεχη τροπή.

Η Πένη γνωρίζει έναν συνομήλικο της, γοητευτικό άντρα από την Αλβανία, τον Μπουκουράν και τον ερωτεύεται κεραυνοβόλα.

Ένα βράδυ που η Λίζα λείπει η Πένη δέχεται στο διαμέρισμα τους τον Μπουκουράν. Την ίδια στιγμή φτάνει ξαφνικά από το Κουδουνάρι και ο συζυγός της, Λυκούργος.

Για ποιο λόγο θα το βλεπουμε

Ένα σπιρτόζικο σενάριο, που μπλέκει τις παρεξηγήσεις με το σουρεαλισμό και τις συγκρούσεις με τις αντιφάσεις. Και φυσικά, το πιο δυνατό καστ ηθοποιών με περγαμηνές στην κωμωδία, οι οποίοι πλαισιώνονται από νέους ταλαντούχους συναδέλφους τους.

Οι «Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα» θα αναστατώσουν μια νεόπλουτη οικογένεια της ελληνικής επαρχίας, θα ξεσκεπάσουν την υποκρισία των πολιτικών παραγόντων του τόπου και θα δοκιμάσουν τα όρια των αντοχών απέναντι στα κλισέ της καταγωγής.

Το δίδυμο του σεναρίου και της σκηνοθεσίας, φυσικά, είναι η μεγαλύτερη εγγύηση για το ότι το σήριαλ θα μας γίνει η νέα αγαπημένη συνήθεια.

Πρωταγωνιστούν:

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρία Λεκάκη, Μιχάλης Ρέππας, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Πηνελόπη Πιτσούλη, Ελένη Γερασιμίδου, Βάσω Γουλιελμάκη, Σοφία Βογιατζάκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Μαρία Γεωργιάδου, Βασίλης Κούκουρας, Πάνος Σταθακόπουλος, Κώστας Καζάκας, Νατάσα Κοτσωβού, Γιάννης Μπουραζάνας, Τζένη Μπότση, Αντιγόνη Νάκα, Γιάννα Ζιάννη, Ζώγια Σεβαστιανού, Τζένη Καζάκου, Ντάνιελ Νούρκ