Για τους στόχους τους με την ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά και τις πρώτες τους εντυπώσεις από την ομάδα, αναφέρθηκαν στις δηλώσεις τους στη Media Day των Ερυθρόλευκων, τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου, Τόμας Γουόκαπ και Μουσταφά Φαλ.

Οι δηλώσεις του Τόμας Γουόκαπ: «Πρώτα απ’ όλα είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Αυτόν τον πρώτο μήνα είχα την ευκαιρία να γνωρίσω την ομάδα και τους ανθρώπους και το πνεύμα που υπάρχει είναι σπουδαίο.

Κάθε μέρα χτίζουμε το πνεύμα του νικητή, του ανταγωνισμού και αυτός είναι ένας από τους λόγους που ήρθα εδώ, γιατί θέλω να κερδίσω. Σίγουρα έχουμε τους δικούς μας μακροπρόθεσμους στόχους, όμως το μυαλό μας είναι στην Μπασκόνια.

Υπάρχουν πολλές διπλές εβδομάδες, δύσκολο πρόγραμμα, αλλά δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο πέρα από το παιχνίδι της Παρασκευής».

Οι δηλώσεις του Μουσταφά Φαλ: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Είναι πολύ ωραία που βρίσκομαι σ’ αυτή την ομάδα, σ’ αυτή την πόλη. Ξέρω τι έχει πετύχει αυτή η ομάδα στο παρελθόν, ξέρω τι θέλει να πετύχει στο μέλλον και είμαι χαρούμενος πραγματικά που είμαι μέλος αυτής της ομάδας».