Εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν στο θέμα της επιμέλειας της μικρής Λυδίας, της κόρης της 20χρονης Καρολάιν που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του συζύγου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Οι γονείς του συζυγοκτόνου,  φέρονται ότι δεν θα διεκδικήσουν τελικά τη συνεπιμέλεια της μικρής.

Ως γνωστό στις 7 Οκτωβρίου, είναι είναι προγραμματισμένο το δικαστήριο που θα λάβει απόφαση για το ποιος θα έχει την οριστική επιμέλεια για τη μικρή κόρη του ζευγαριού, η οποία μετά τη δολοφονία της μητέρας της χρησιμοποιήθηκε ώστε να παραπλανηθούν οι Αρχές και να είναι πιο πειστικό το σενάριο της ληστείας που υποστήριξε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι η Εισαγγελία Ανηλίκων είχε αποφασίσει να δώσει την προσωρινή επιμέλεια της ανήλικης στην οικογένεια της άτυχης Καρολάιν, ενώ είχε αφαιρέσει τη γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας από τον 33χρονο συζυγοκτόνο.

Υπήρξε συνάντηση στην Αλόννησο

«Στο δικαστήριο δεν πρόκειται να αντιδικήσουμε με τους γονείς της Καρολάιν», δήλωσε μέσω του δικηγόρου της στον ΑΝΤ1 η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που αποσύρει το αίτημα συνεπιμέλειας με τους γονείς της Καρολάιν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσίασε η εκπομπή «Το Πρωινό», οι γονείς συναντήθηκαν στην Αλόννησο, όπου το καλοκαίρι μετακόμισαν οι γονείς του Μπάμπη.

Υπάρχει σχεδόν καθημερινή επικοινωνία μεταξύ των. Οι δύο πλευρές τα πηγαίνουν πολύ καλά. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, οι γονείς της Καρολάιν έχουν δώσει στους γονείς του Μπάμπη το «ελεύθερο» να βλέπουν το παιδί όποτε θέλουν, πέραν των οδηγιών του δικαστηρίου.

Οι σχέσεις με τον Μπάμπη είναι πολύ ψυχρές, δεν επικοινωνούν μαζί του, παρά μόνο τα τηλέφωνα που τους παίρνει αυτός.