Αγωνία επικρατεί για τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ευαγγελισμός με κορωνοϊό.

Στο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε την Κυριακή αναφέρεται πως η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη. Στέλεχος του κόμματος, όμως, σε δήλωσή του στο MEGA σημείωσε πως είναι σε σταθερή κατάσταση.

«Το Σάββατο 25/9/2021 διεκομίσθη με συμπτώματα COVID-19 στο ΓΝΑ Ευαγγελισμός, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου όπου και διασωληνώθηκε. Χορηγείται η δέουσα φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη» σημειωνόταν στο πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν από τον Ευαγγελισμό.

«Ο Βασίλης Λεβέντης δίνει μια μεγάλη, κρίσιμη μάχη. Ελπίζουμε να τα καταφέρει. Τα πράγματα όμως είναι αρκετά δύσκολα» ανέφερε χθες o διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού, Γιώργος Μπουλμπασάκος και τόνισε πως οι επόμενες δύο μέρες θα είναι κρίσιμες για την πορεία της υγείας του.

Τι ανησυχεί τους γιατρούς

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Λεβέντης έχει διαγνωστεί με σοβαρής μορφής πνευμονία και ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί η ηλικία του – είναι 70 ετών – αλλά και το ότι έχει υποκείμενα προβλήματα υγείας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων φαίνεται ότι δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κοροναϊού, ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι.

Μία προσευχή ζητά ο γιος του

Ο γιος του κ. Λεβέντη, Μάριος Γεωργιάδης, αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η οικογένεια και ζήτησε μία προσευχή για εκείνον.

«Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για το ενδιαφέρον, την αγάπη και τη στήριξη σας στη σκληρή και άνιση μάχη που δίνει ο πατέρας μου με τον κορονοϊό. Είναι δύσκολες οι στιγμές για την οικογένεια μας και παρακαλούμε να τις σεβαστείτε και να κατανοήσετε την αδυναμία ανταπόκρισης από πλευράς μας» ανέφερε σε ανάρτησή του και δεσμεύτηκε πως «σύντομα θα επικοινωνήσουμε με όλες και όλους σας».

«Όποιος επιθυμεί ας κάνει μια προσευχή» ζήτησε ο ίδιος.