Ενθουσιασμένος με την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και προχώρησε σε αποκαλύψεις για τη μεταξύ τους συνεργασία, ενώ υποκλίθηκε στο ταλέντο του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν φανταστικό. Εκείνο το Σάββατο ήταν σα να επέστρεψε ο Καίσαρας στη Ρώμη. Ήρθα, είδα, κέρδισα. Ήταν φανταστικό για όποιον είναι οπαδός αυτής της ομάδας. Θα μπορούσαμε να έχουμε ένα εκατ. κόσμου στο γήπεδο εκείνη την μέρα. Είναι ένα από τα απίστευτα πράγματα. Όταν ήταν εδώ ως νεαρός ποδοσφαιριστής μπορούσε να μάθει γρήγορα», ανέφερε αρχικά ο Σκωτσέζος προπονητής.

«Πολλοί άνθρωποι έλεγαν πως πέφτει για να πάρει φάουλ και υπήρχε μεγάλη συζήτηση για αυτό, αλλά αν παρατηρήσει κάποιος τις κινήσεις που έκανε τότε ήταν δύσκολο να μπορέσει κάποιος να τον σταματήσει. Η ταχύτητά του ήταν απίστευτη και τη συνδύαζε με άλλες αρετές μέσα στο παιχνίδι», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο εμβληματικός τεχνικός της Γιουνάιτεντ τόνισε: «Έκανε πολλές θυσίες για να γίνει ο καλύτερος. Θυμάμαι πριν από χρόνια παίζαμε ένα ντέρμπι με την Άρσεναλ και υπήρχε έντονη βροχή στο προπονητικό κέντρο μας. Του είπα ότι θα ήταν καλύτερο για εκείνον να μην κάτσει παραπάνω για προπόνηση για να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός, όμως όταν επέστρεψα στο γραφείο μου και κοίταξα πίσω τον παρακολουθούσα να κάνει τελικά προπόνηση! Ποτέ δεν χρειάστηκε δικαιολογίες. Δεν μπορούσε να ακούσει τίποτα. Και αυτό είναι κάτι που με κέρδισε»

Για τη μεταγραφή του Ρονάλντο στη Ρεάλ, υπογράμμισε: «Είχε ως όνειρο να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν ήμουν ενάντια σε αυτό. Έξι χρόνια εδώ ήταν υπέροχα για ένα αγόρι από ένα μικρό μέρος της Μαδέρα, που ήρθε εδώ μετά την ενηλικίωσή του. Νομίζω ότι τα πήγε καλά και έτσι μου δόθηκε η δυνατότητα να πάρω έναν αντικαταστάτη, τον Βαλένσια. Ήμασταν τυχεροί»

Σε ένα ακόμη μέρος της συνέντευξης που θα κυκλοφορήσει σήμερα, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον λέει: «Ήξερα πόσο καλός θα γινόταν. Απόλυτα. Το ήξερα. Όταν έφτασε στη Ρεάλ Μαδρίτης που είναι μία ομάδα που έχει βγάλει παίκτες παγκόσμιας κλάσης και έχει πάρει πάρα πολλές φορές το Champions League. Ήταν ένα μέρος που ο κάθε παίκτης θα ήθελε να πάει…».