Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός διοργάνωσε Media Day με αφορμή την έναρξη των υποχρεώσεων των τμημάτων του συλλόγου και έδωσαν το παρών στα περισσότερα μέλη των τμημάτων των «ερυθρολεύκων», με εξαίρεση τις αθλήτριες του βόλεϊ γυναικών, που βρίσκονται στο Βέλγιο για τον επαναληπτικό αγώνα με την Αστερίξ.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμούς των αρχηγών των τμημάτων, με τον αρχηγό της ομάδας βόλεϊ ανδρών, Ανδρέας Ανδρεάδης, τόνισε πως χαίρεται που βρίσκεται πάλι εδώ και στάθηκε στην υγεία, που αποδείχθηκε πόσο σημαντική είναι και για τον κόσμο και για τους αθλητές, ενώ έθεσε ως στόχο την κατάκτηση νέων τίτλων με την ομάδα.

Ο Κώστας Μουρίκης, αρχηγός της ομάδας πόλο ανδρών, υποστήριξε πως στόχος είναι να κατακτήσει όλους τους τίτλους στις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει, αφού η ομάδα είχε και τη στήριξη του προέδρου, Μιχάλη Κουντούρη, στις μεταγραφές.

Από εκεί και πέρα, η Μαργαρίτα Πλευρίτου μιλώντας για το γυναικείο τμήμα πόλο του Ολυμπιακού, που κατέκτησε την Euroleague, θέλει και αυτή να πρωταγωνιστήσει η ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη, συνεχίζοντας να κατακτά τρόπαια. Αξίζει να σημειωθεί πως η Εβίνα Σταμάτη, από το τμήμα μπάσκετ γυναικών, μίλησε για την ανάγκη όχι μόνο για την κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα, αλλά και για μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η βράβευση των ομάδων πόλο σε άνδρες και γυναίκες για της επιτυχίες τους στη διάρκεια της σεζόν που μας πέρασε. Πρώτα έλαβε χώρα η βράβευση της ομαδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, με το Χάρη Παυλίδη να λαμβάνει το βραβείο. Ακολούθησε και η βράβευση των αθλητών και προπονητών του ανδρικού τμήματος, με τον Θοδωρή Βλάχο να είναι αυτός που παρέλαβε το βραβείο, λαμβάνοντας συγχαρητήρια και για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δείτε φωτογραφίες από τη Media Day του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού: