Ο Ολυμπιακός έκανε μια πολύ σημαντική νικη στην Τριπολη, επικρατώντας του Αστέρα με 2-0 και πάτησε στην κορυφή στη Superleague.

Οι ερυθρόλευκοι πήραν το διπλό απέναντι στους Αρκάδες με γκολ των Τικίνιο και Αγκιμπού Καμαρά και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο ματς της Πέμπτης με τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του ματς αναφέρθηκε στο τρίποντο της ομάδας του, στάθηκε στην εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του στο πρώτο μέρος, ενώ τόνισε ότι ήταν μια πολύ σημαντική και δίκαιη νίκη κόντρα στον Αστέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν μια σημαντική νίκη, κερδίσαμε δίκαια. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, κυρίως στο α’ ημίχρονο, αν συνεχίζαμε στο δεύτερο όπως στο πρώτο θα βάζαμε και άλλα γκολ. Σταθήκαμε όπως έπρεπε και πήραμε μια σημαντική νίκη. Βάλαμε τα γκολ νωρίς, είχαμε ευκαιρίες και για άλλα, διαχειριστήκαμε έξυπνα το παιχνίδι και μπορέσαμε να έχουμε τον έλεγχο του».

Για τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσέ που ακολουθεί: «Υπάρχουν στο μυαλό μου πολλές ιδέες για την 11άδα, έχω κατασταλάξει σε κάποιο βαθμό αλλά θέλω να μελετήσω και άλλο την αντίπαλο».