Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στον τελικό του Ostrava Open, όπου σήμερα (15:30) θα παλέψει για την κατάκτηση του τίτλου απέναντι στην Ανέτ Κονταβέιτ.

Η ελληνίδα πρωταθλήτρια τόνισε σε δηλώσεις της πως ένας τίτλος θα ήταν ιδανικός, ενώ αποκάλυψε κάποιους από τους στόχους της, που είναι να μπει στο Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά και να παίξει στο WTA Finals.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη:

«Το WTA Finals είναι ένας στόχος που δεν μπορώ να κρύψω. Επίσης, θέλω να τελειώσω τη σεζόν στο Top 10. Προσπαθώ να διατηρήσω τη φυσική μου κατάσταση σε υψηλό επίπεδο σε όλη τη σεζόν. Δεν είναι μόνο η φυσική κατάσταση, πρέπει και πνευματικά να είσαι συγκεντρωμένος όλη τη χρονιά, γιατί η δική μας σεζόν είναι μεγάλη.

Είχα κάποιες κακές στιγμές αυτή τη χρονιά, αλλά επέστρεψα και δεν άφησα να με επηρεάσει η ήττα στα ημιτελικά του US Open. Μάλιστα, πήγα καλύτερα μετά το Roland Garros και παίζω εξαιρετικό τένις.

Σίγουρα ένας τίτλος θα είναι κάτι ιδανικό, αλλά έχω ήδη μια πολύ θετική εβδομάδα, δεν θα αγχωθώ πως πρέπει να κερδίσω οπωσδήποτε, επειδή είμαι στον τελικό. Είμαι σίγουρη ότι θα έχω τις ευκαιρίες μου και σκοπεύω να απολαύσω τη συμμετοχή μου στον τελικό αύριο».