Τη δεύτερη νίκη της σεζόν στην Premier League πήρε η Γουλβς, με τον Ραούλ Χιμένες να επιστρέφει στα γκολ μετά από 336 ημέρες και να δίνει στην ομάδα του Μπρούνο Λάζε το «τρίποντο» απέναντι στη Σαουθάμπτον.

Το γκολ του Μεξικανού επιθετικού, ήταν αρκετό για τους «λύκους» που κατάφεραν να πάρουν μία πάρα πολύ σημαντική νίκη στην έδρα των «άγιων», φτάνοντας έτσι στη δεύτερη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Μεγάλη εμφάνιση από τον Ζοσέ Σα, που εκτός από τις πολλές επεμβάσεις, ήταν και αυτός που «σέρβιρε» το γκολ στον Χιμένες!

Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, με το 0-0 να μην αλλάζει. Και στο δεύτερο μέρος, η Σαουθάμπτον ήταν η ομάδα που είχε την υπεροχή, φτάνοντας μάλιστα μία ανάσα από το γκολ με τους Ελιουνούσι και Άνταμς.

Ο Σα έβγαλε τις φάσεις και έκανε το βολέ, με τον Χιμένες να κατεβάζει και να «αδειάζει» δύο αντιπάλους, γράφοντας το 1-0 στο 61ο λεπτό. Το σκορ δεν άλλαξε και η Γουλβς πήρε μία μεγάλη νίκη.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: ΜακΚάρθι, Μπεντνάρεκ, Λιβραμέντο, Γουόκερ Πίτερς (74’ Λονγκ), Σαλισού, Οριόλ Ρομέου, Ρέντμοντ (64’ Ντζενεπό), Άρμστρονγκ, Γουόρντ Πράουζ, Άνταμς (64’ Μπρόια), Ελιουνούσι

ΓΟΥΛΒΣ: Σα, Μάρσαλ, Σεμέδο (87’ Χούβερ), Ντεντόνκερ, Κόαντι, Κίλμαν, Μουτίνιο, Σάις, Ποντένσε (71’ Τραορέ), Χουάνγκ (88’ Νέβες), Χιμένες.