Χατζηδάκης – Κοινωνική πολιτική στην πράξη το νομοσχέδιο για την Κοινωνική Προστασία

Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για την Ενίσχυση της Κοινωνικής Προστασίας, που συζητάται στην Επιτροπή της Βουλής

«Το νομοσχέδιο για την Ενίσχυση της Κοινωνικής Προστασίας είναι κοινωνική πολιτική στην πράξη. Για τα παιδιά, τα άτομα με αναπηρία και τους ηλικιωμένους» αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, αναφερόμενο στη συζήτηση που ξεκίνησε στην Επιτροπή της Βουλής.

«Το νομοσχέδιο εισάγει μια σειρά από θετικές διατάξεις στην ελληνική έννομη τάξη: Για την παιδική προστασία. Για την αναβάθμιση της λειτουργίας των βρεφονηπιακών σταθμών. Για την αποϊδρυματοποίηση. Για την προώθηση των θεσμών της αναδοχής και της υιοθεσίας. Για τον Προσωπικό Βοηθό των ατόμων με αναπηρία. Είναι ένα νομοσχέδιο στραμμένο αποκλειστικά σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Και αυτή ακριβώς είναι η προστιθέμενη αξία του! Περιμένω λοιπόν από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης να το υπερψηφίσουν!» προσθέτει, παραθέτοντας τους εξής πίνακες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk