Ένα πολύ ενδιαφέρον ματς διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος», με τη Λαμία και τον Παναιτωλικό να έρχονται ισόπαλοι με σκορ 2-2, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Superleague.

Μπορεί οι γηπεδούχοι να προηγήθηκαν δύο φορές με τους Μαζουλουξή (10′) και Νούνιες (66′), αλλά δεν άξιζαν τη νίκη και ο Παναιτωλικός, έστω στο φινάλε, έσωσε την παρτίδα παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας με γκολ του Βαρόνε στο 90′.

Λίγα λεπτά μακριά από την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα βρέθηκε η Λαμία, η οποία εν τέλει κατέκτησε τον παρθενικό της βαθμό στη διοργάνωση. Στην 7η θέση με 5 βαθμούς και μόλις στο -1 από την εξάδα των play off βρίσκεται ο Παναιτωλικός.

Η Λαμία μπήκε καλύτερα στο ματς από τον Παναιτωλικό στον αγώνα. Η κατοχή υπέρ της (61-39 σε ένα σημείο), όλες οι προσωπικές μονομαχίες δικές της. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα. Και δικαίως προηγήθηκαν στο σκορ.

Μόλις στο 10′ η Λαμία άνοιξε το σκορ. Ο Ταϊρόν εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο Μαζουλουξής πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά από κοντά για το Λαμία – Παναιτωλικός 1-0.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο της αναμέτρησης, αλλά όχι για πολύ ακόμα. Ο Παναιτωλικός ισορρόπησε από το 20λεπτο και μετά, πήρε πρωτοβουλίες και άρχισε να… βγαίνει από το… καβούκι του.

Στο 30′ ο Ντουάρτε έλαβε την πάσα από τον Λούι και με ένα καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-1. Υπέροχο γκολ ισοφάρισης από τους Αγρινιώτες. Με τη σέντρα όμως η Λαμία πέτυχε γκολ, με τον Μανούσο το οποίο ακυρώθηκε καθώς ο Έλληνας άσος ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός μπήκε πολύ καλά, είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και τις ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ, αλλά μάταια. Σαν να μην έφτανε αυτό, η Λαμία κόντρα στη ροή του αγώνα ανέκτησε το προβάδισμα στο σκορ.

Στο 66′ η Λαμία είχε δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης διαρκείας που εκτυλίχθηκε στα καρέ των φιλοξενούμενων ο Νούνιες έκανε το σουτ και σκόραρε για το 2-1.

Ωστόσο, ο Παναιτωλικός πίεσε, δεν τα παράτησε και στο 90′ έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης. Ο Μπαρμπόσα σέντραρε με εκτέλεση φάουλ και ο Βαρόνε σκόραρε με το… γόνατο από κοντά, διαμορφώνοντας στο 90′ το τελικό 2-2 στη ματσάρα της Λαμίας.

Λαμία: Σαράνοφ, Βύντρα, Αντέτζο, Μαζουλουξής, Ανχελ Μαρτίνεθ, Τρούμπουλος (57′ Γκόλεμιτς), Νούνιες, Μανουσάκης (57′ Προβυδάκης), Ρόμανιτς (81′ Τσούκαλος), Ταϊρόν, Μανούσος (74′ Αραμπούλι)

Παναιτωλικός: Ροντρίγκες, Λούι (81′ Μόρσεϊ), Βργκος, Κορνέλιους (87′ Μπαρμπόσα), Χουχούμης, Τσιγγάρας, Φλόρες (81′ Καρέλης), Βαρόνε, Ντίας (90+3′ Αντούνες), Ντουάρτε, Βέργος (90+3′ Μπελεβώνης)