Ο Φλορεντίνο Πέρεθ συνδέεται μα μακρά και ισχυρή φιλία με τον Ρονάλντο. Το «φαινόμενο» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, είναι σήμερα ο «ισχυρός άνδρας» της Βαγιαδολίδ και αναφερόμενος στο ενδεχόμενο δημιουργίας μίας ευρωπαϊκής Super League, που προωθεί ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, φάνηκε θετικά διακείμενος.

«Δεν είναι κακή ιδέα. Οι φίλαθλοι θέλουν να βλέπουν μεγάλα ματς. Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου, όπως εμείς, θέλουμε να δούμε την Ρεάλ Μαδρίτης να παίζει με την Μίλαν ή την Ιντερ, την Σίτι και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Θέλουμε να δούμε αυτούς τους αγώνες, χωρίς να χρειασθεί να περιμένουμε τα προημιτελικά ή τους ημιτελικούς», σχολίασε ο Βραζιλιάνος παράγοντας μιλώντας στο «Athletic» και πρόσθεσε: «Σήμερα, οι φίλαθλοι είναι πολύ αφοσιωμένοι. Έχουμε δει διαμαρτυρίες εναντίον της Super League στην Αγγλία, ίσως επειδή το σχέδιο δεν εξηγήθηκε σωστά. Νομίζω ότι υπάρχουν δυνατότητες και ότι στο εγγύς μέλλον θα υπάρξουν καινοτομίες για συλλόγους και φιλάθλους.

Θα πρέπει να γίνει ένας πιο ανοικτός διάλογος μεταξύ των ευρωπαϊκών συλλόγων και των αρμοδίων φορέων, προκειμένου να βελτιώσουμε το προϊόν μας, να προσφέρουμε καλύτερες συνθήκες και τους καλύτερους αγώνες».