Πεπεισμένος πως η… νέα ΑΕΚ θα δώσει πολλές χαρές στους φιλάθλους της και πως θα καταφέρει πολλά, εμφανίστηκε ο Θωμάς Μαύρος. Ο «θρύλος» της Ένωσης, μίλησε στη Livesport και ανέφερε πως οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας έχουν ανεβάσει το επίπεδο του ρόστερ, ενώ στάθηκε και στον Σέρχιο Αραούχο για τον οποίο δήλωσε πως τον πιστεύει σε μεγάλο βαθμό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι μία ομάδα που εμένα μου δίνει πάρα πολλή χαρά και μεγάλη αισιοδοξία στο μέλλον. Θα χρειαστεί βέβαια κάποιο χρονικό διάστημα για να μονταριστεί και να γνωριστούν μεταξύ τους οι νέοι παίκτες, αλλά αυτό είναι λογική να συμβαίνει. Αυτή η ΑΕΚ μου δίνει την αίσθηση πως θα γίνει μία μεγάλη ομάδα, πως θα φέρει μεγάλα αποτελέσματα και πολλή χαρά στους οπαδούς της».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Ήταν καλές οι μεταγραφές. Έχει ανέβει ποιοτικά η ομάδα. Τα μηνύματα που στέλνει αυτή η ΑΕΚ είναι, για εμένα, πάρα πολύ θετικά και αισιόδοξα».

Για τον Σέρχιο Αραούχο: «Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστές, το ξέραμε αυτό και το βλέπουμε και τώρα. Είναι καλό που έχει σκοράρει σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια να πάρει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση που χρειάζεται να έχει ένας σκόρερ. Θα δούμε έναν πολύ καλό Αραούχο και στη συνέχεια. Ένας Αραούχο που θα βοηθήσει την ομάδα και τους στόχους της. Και για την ΑΕΚ στόχοι είναι αποκλειστικά οι τίτλοι, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αν έχεις καλούς παίκτες δίπλα σου, ανεβαίνεις και εσύ και ανεβαίνει η ομάδα. Πιστεύω πολύ στον Αραούχο».