Έχει ακούσει πολλά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Από το ότι είναι ο συνεργός του συζυγοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, μέχρι ότι έχει απειλήσει τη σύμβουλο ψυχικής υγείας του ζευγαριού να μην αποκαλύψει όσα ξέρει στους αστυνομικούς.

Ο λόγος για τον αδερφό του καθ’ ομολογίαν δράστη, ο οποίος μετά από εβδομάδες φημών σπάει τη σιωπή του και μιλά αποκλειστικά στο MEGA, για το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο, αλλά και για όσα ακούγονται για συμμετοχή του σε αυτό.

«Δεν έχω κληθεί ποτέ από τη ΓΑΔΑ»

Ο 30χρονος άνδρας, αρνείται κατηγορηματικά την οποιαδήποτε εμπλοκή του στην δολοφονία της Καρολάιν και βάζει φρένο στις φημολογίες περί αλλεπάλληλων καταθέσεων του στις Αρχές.

«Δεν ερευνάται με κανέναν τρόπο η συμμετοχή μου στο έγκλημα. Δεν έχω κληθεί ποτέ από τη ΓΑΔΑ για κατάθεση ούτε από οποιαδήποτε άλλη Αρχή. Μάλιστα, επειδή γίνεται αναφορά από Μέσα στο πρόσωπό μου, ζήτησα και έλαβα έγγραφο από τη ΓΑΔΑ που αναφέρει, με επίσημες υπογραφές, ότι δεν έχω κληθεί ποτέ για κατάθεση. Έχω λοιπόν, αυτό το έγγραφο στα χέρια μου, το οποίο δεν είναι απλά ο λόγος μου εναντίον στο λόγο κάποιου άλλου, αλλά επίσημο στοιχείο».

Ο αδελφός του 34χρονου πιλότου, είναι ο άνδρας που κράτησε από την πρώτη στιγμή πολύ χαμηλό προφίλ. Με βιαστικό βήμα μπροστά στις κάμερες, τον είχαμε δει να συνοδεύει τη μητέρα του και τη μικρή Λυδία, την ημέρα που το παιδί παραδόθηκε στους γονείς της Καρολάιν.

«Κανένας μας δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να έχει κάνει κάτι τέτοιο»

Σήμερα δηλώνει έκπληκτος από την τροπή των πραγμάτων. Όπως λέει στο Live News, μέχρι να αποκαλυφθεί ο πραγματικός δολοφόνος της Καρολάιν, ο ίδιος και φυσικά όλη η οικογένεια του πιλότου, στεκόταν στο πλευρό του. Προσπαθούσαν να του συμπαρασταθούν και να τον προστατέψουν από τα Μέσα Ενημέρωσης που ήδη άφηναν αιχμές εναντίον του.

«Κανένας μας δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να έχει κάνει κάτι τέτοιο. Είναι πολύ δύσκολο για όλους. Ήταν τόσο απίθανο όλο αυτό, που εκείνον τον καιρό, μέχρι τη σύλληψή του, σκεφτόμασταν και λέγαμε ‘αν είναι δυνατόν, τι ανοησίες γράφουν’ και ότι ‘έχει το δράμα του και πρέπει να ασχολείται και με αυτά’. Ήμασταν στην κατάσταση ‘πώς είναι δυνατόν να τον ταλαιπωρούν και οι δημοσιογράφοι έτσι’. Κανείς μας δεν το περίμενε. Όχι μόνο εγώ» λέει στην κάμερα του MEGA.

«Δεν έχω επισκεφτεί τον Μπάμπη στη φυλακή»

Ο αδελφός του, ήταν πάντα εκεί. Την ημέρα της κηδείας της Καρολάιν, ο 30χρονος ήταν δίπλα του… το ίδιο και 40 ημέρες μετά, στο μνημόσυνό της, λίγες μόνο ώρες, πριν ο πιλότος ομολογήσει το φρικτό έγκλημα. Ο νεαρός άνδρας, παραμένει σαστισμένος όταν αναφέρεται στο γεγονός και μέχρι σήμερα, κι όπως αναφέρει στην αποκλειστική δήλωσή του, μετά την σύλληψή του δεν τον έχει δει.

«Δεν έχω καμία συμμετοχή στο συγκεκριμένο έγκλημα. Το ότι ο αδελφός μου είναι ο δολοφόνος, το έμαθα όταν ήμουν στην Αλόννησο, την ημέρα που ο αδελφός μου πήγε με το ελικόπτερο και τον συνέλαβαν. Το έμαθα από τα δημοσιεύματα. Η θέση μου είναι δύσκολη… την Καρολάιν την γνώριζα… Μόνο καταδικαστέο είναι όλο αυτό. Τι άλλο; Όλο αυτό το διάστημα, όσο είναι στη φυλακή, τον Μπάμπη δεν τον έχω επισκεφθεί. Δεν τον έχω δει καθόλου».

Οι αποστάσεις που κρατά σήμερα από τον αδελφό του είναι τόσο ξεκάθαρες όσο και η επιθυμία του να βροντοφωνάξει ότι όπως όλο το πανελλήνιο, έτσι κι εκείνος είχε παρασυρθεί από το ψέμα περί ληστών στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

«Εφημερίδα έγραψε κάποια πράγματα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το ενδιαφέρον μου είναι λοιπόν, στο να μην γράφεται τίποτα, το οποίο αφορά εμένα, καθώς δεν έχω καμία συμμετοχή σε όλο αυτό. Έστειλα λοιπόν, εξώδικο για να ανακαλέσει και πράγματι ανακάλεσε. Θέλω να τονιστεί λοιπόν, η ανάκληση αυτή, γιατί δεν έχει πάρει την έκταση την οποία είχε πάρει η ψευδής είδηση».

Το προφίλ του συντετριμμένου χήρου που είχε υιοθετήσει ο πιλότος, έχει σοκάρει τους συγγενείς του, οι οποίοι δεν μπορούν ακόμα να διανοηθούν το κακό που προκάλεσε.